lördag 3 september 2016

En ursäkt till Christer Lindarw?


After Dark-primadonnan Crister Lindarw gästade TV4:s godmorgonprogram för att tala om sin nya bok. Han berättade om vänskapen med den nyligen bortgångne kollegan Lasse Flinkman och beskrev avundsjukan som kom mellan dem ..

"Han kunde bara gå in som en tjock liten Anna Book, 45, och dra de största applåderna" .. berättade Christer Lindarw och syftade på att han själv .. tack vare sitt utseende .. fick de stora applåderna oavsett vad han gjorde.


Anna Book kräver en URSÄKT!! .. Jag tycker det är oförskämt och väldigt låg nivå på det, inte ens barnen i sandlådan är så här dumma mot varandra.

Instagram KOKAR av indignation ..

 "Jag tycker att Christer Lindarw och Jesper offentligt ska be Anna om ursäkt!".

"Han kunde sagt Anna Book och utelämnat tjock".

"ILLA att en vuxen hen sitter i tv och gör någon nedvärderande jämförelse i bekostnad av i detta fall Anna Book! Att Jesper dessutom ej reagerar är helt sjukt! En offentlig ursäkt från dem båda tack!".

Jösses!! Boken handlade inte om Anna Book utan om Christer Lindarw .. som berättade om samarbetet med Lasse Flinkman som i sin tur själv ofta talade om sina problem med mat och vikt.

Därför var det omöjligt för honom att gå in på scenen som en SMAL Anna Book. Succén kom sig av att Lasse Flinkman var en TJOCK Anna Book.

Kontrasten var det roliga och skapade skratten och applåderna.

OM Anna Book hade varit lika tjock som Lasse Flinkman .. DÅ hade hela numret varit en katastrof. Nu är det nervösa samtalsklimatet som skapar förolämpningen mot Anna Book .. om nu någon orkar tänka efter.

Christer Lindarw sa aldrig att Anna Book är tjock. Han har heller aldrig påstått att drottning Silvia är tjock .. trots att Lasse Flinkman var lika tjock, frodig, burlesk och sensuell när han drog ner applåder i en parodi på drottningen. Inte ens hovet har rasat vad jag vet?

Christer Lindarw sa att Lasse Flinkman drog ner de största applåderna därför att han var tjock när han gjorde parodi på Anna Book. Varken Christer Lindarw eller Jesper Börjesson har något att be om ursäkt för .. till skillnad från dem som rasade över påstådd tjockhet på Instagram.

Nu har jag lyckats använda ordet TJOCK tio gånger och Anna Book tolv gånger.

Häng mig!


7 kommentarer:

 1. Fri television?
  Ständigt reklam för nya böcker, filmer och skivor!

  SvaraRadera
 2. Säg att det du skriver inte är sant utan någon slags satirisk parodi eller nå't...

  SvaraRadera
 3. Men hon ÄR ju tjock! ;) Definitivt passerat 'knubbig'


  SvaraRadera
 4. Jag fattar ingenting. Anna book ÄR väl tjock? Om än kanske inte lika tjock som Lasse flinkman. Och om Lasse är tjock hur skulle han kunna göra en smal Anna?
  Är det förolämpande att säga tjock? Det nya n-ordet? Ska man säga t-ordet? Eller tj-ordet? På politiskt korrektska alltså.

  SvaraRadera
 5. Anna Brooks nya karriär är att vara lika mycket offer, lika kränkt och lika tjock som Kicki Danielsson, tidningarnas tidigare älsklingsobjekt. Evigt nya sanningar, evigt nya problem och taskiga kärlekshistorier. Finns inget annat så mår deras hund eller marsvin dåligt.
  Märkligt att någon läser och engagerar sig det räcker ju med löpsedlarna för att bli övermätt.
  Någon påstår att de sjunger också men det har jag aldrig hört.

  SvaraRadera
  Svar
  1. lensof har verkligen rätt :)


   Synd om Lindarw som hamnat i klorna på PK-maffian.

   Radera
 6. Så bra skrivet!
  Såg morgonprogrammet och jag reagerade inte ens och då kan jag väl tillägga att jag själv är kraftigt överviktig.

  SvaraRadera