söndag 31 januari 2010

En fest för små förlorare ..

.. bjöd Anders Sjöström på hemma i sin villa.

Och äntligen fick de tillräckligt med medial uppmärksamhet för att ordentligt solka ner sin korta tid av "kändisskap".

Hans Brettschneider som hade det dåliga omdömet att vinna hela Robinson var givetvis inte bjuden. "Hade han kommit hade vi lottat om vem som skulle skalla honom först" ... sa Jimmy som fortfarande kände sig lurad på vinsten??

Men VEM lurade egentligen vem?

Och ska förlorarna spy ut sin galla så vore det väl rimligare att rikta bitterheten mot TV4 som stod för reglerna ... men det känns väl alldeles för farligt när man längtar ut i kändisdjungeln?

4 kommentarer:

 1. Jag håller helt med. Så manipulativ och vidrig som Jimmy Führ(er) ger intryck av att vara så var och är han inte en god representant för vare sig Robinson eller människosläktet, lille Anders dumsnut var bara en "hang-around" som in förstod sin intellektuella svaghet och vilken bricka han utgjorde...såna avarter vill man aldrig ha i sin närhet!

  SvaraRadera
 2. Det är sorgligt att se vuxna människor vara så dåliga förlorare. Sedan är det ju märkligt att, när man förmodligen bara får en enda chans att visa upp sig för svenska folket .. väljer att göra det på det här viset?

  Vem vill bjuda in de här människorna till de kändisfester som de längtar så mycket efter??

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag hittade hit aldeles själv utan karta och kompass. Jag kan, jag kan, jag är en överlevare. Kanske skall jag söka till nästa Robinson. Jag kommer att göra mig där. En nöt bland andra kokosnötter. Jag vill inte pakta bara.Åka ut vill jag göra på egen hand.

  SvaraRadera
 4. Du ser .. man kan ALLT om man bara anstränger sig!!! ;-D

  Och anmäler du dig till Robinson ska jag sitta som limmad framför TV-rutan, det är ett löfte!!

  SvaraRadera