tisdag 3 mars 2015

Lars Lindström avslöjar lögnerna om invandringen ..


.. och levererar ett facit till alla "som behöver argument när rasister och vilseledda människor sprider lögner om invandringen".

Jamen, det var väl bra! ÄNTLIGEN så får vi veta hur vi ska förhålla oss för att bli godkända medborgare med godkända tankar.

Tänk vad lugnt och trevligt livet kommer att blir från och med nu .. och samtidigt som friden åter sänker sig över landet så drar Lars Lindström undan mattan under Sverigedemokraternas fötter.

NU har vi facit, nu får vi veta hur allting egentligen ÄR!! Äntligen kommer svenska folket att traska i takt och tro på politikerna och journalisterna igen.

Varför har ingen berättat det här tidigare?

Så här ser fakta ut, enligt Lars Lindström .. alltså FAKTA, rena rama verkligheten och sanningen ..  och inte statistik eller jämförande granskning mellan länder med skilda förutsättningar från början:

Arbetslösheten är lägre i länder med hög invandring.
Tillväxten är inte lägre i länder med hög invandring.
Inget samband finns mellan låga reallöneökningar och hög invandring.
Hög invandring orsakar inte större inkomstklyftor.
Mellan budgetunderskott och hög invandring finns inget samband.
Pojkars läsförmåga är bättre i länder med hög invandring.
Inget samband finns mellan hög invandring och människors känsla av trygghet på kvällen.
Jämställdheten är sämst i länder med låg invandring.
Ökad invandring ger inte högre offentlig nettoskuld.
Människor i länder med större del utlandsfödda har större livstillfredsställelse.

Invandring är alltså, för länder som gör rätt, inte bara nödvändig utan också positiv. Den främlingsfientlighet som utestänger och förhindrar människor från andra länder att ta sig in i samhället och på arbetsmarknaden gör däremot stor skada. Det är med andra ord rasismen som måste bekämpas. Hur mycket rasism tål Sverige?

Så nu vet ni det .. antingen så tillhör Sverige inte de "länder som gör rätt" eller så är en stor del av befolkningen rasistiska, vilseledda, främlingsfientliga medborgare som skyller en vacklande ekonomi, hög arbetslöshet, begränsad tillväxt, sämre skola, en överansträngd vårdapparat, ökad otryggheten, kommuner som går på knäna ekonomiskt och den ökande bostadsbristen på den kraftiga befolkningsökningen.

Alltså ... när pojkars läsförmåga sjunker .. så är det antingen den rödgröna regeringens fel eller de rasistiska medborgarnas?

Möjligen är Lars Lindströms faktabaserade facit ytterligare en satir? Det är väldigt svårt att avgöra när jag jämför med den obegripliga "satir" han levererade i förrgår då han utropade .. "Halstatuerade blattar och rödhåriga kulturkärringar styr det här landet numera".

8 kommentarer:

 1. Visst har Lars rätt, det kommer nya bevis var dag. Till exempel Värner Rydenskolan i Malmö. Helt uppenbart att de fick stänga på grund av för få elever med invandrarbakgrund.

  SvaraRadera
 2. Nu har jag nog missat något. Är ju rödhårig, fast kanske inte så mycket kulturtant. Bara tant, fast det kanske inte räknas.

  SvaraRadera
 3. Jag gitte inte ens läsa själva artikeln då jag såg rubriken. Han är bränd i min bok. Den ilska och desperation som följer av kraftig förnekelse är inte vacker att skåda så han få vri sig i sin bubbla själv

  SvaraRadera
 4. DN har idag en sann artikel om invandring, arbete och inkomster, en stor undersökning: http://www.dn.se/nyheter/sverige/tio-ar-senare-har-varannan-mindre-an-13-000-i-manaden-1/

  DN måste ju hamna i rasistfacket nu. Kanske kan man börja läsa DN?

  SvaraRadera
 5. Det Lindström säger är ju att varje svensk som har ett uns av solidaritet med andra länder i kroppen ska agera för att alla som söker asyl i Sverige skall överföras till Libanon, så att arbetslösheten kan sjunka och tillväxten stiga ännu mer där.

  SvaraRadera
 6. Jag är kulturtant och har inte ett skit att säga till om - kan det vara på grund av mitt rosa hår eller bör jag skaffa några halstatueringar?

  SvaraRadera
 7. Så Sverige var mindre jämställt än andra länder innan massinvandringen började på 90-talet? Och nu är vi alltså jämställdast i världen! Säg det till flickorna i Rosengård som bevakas av släkt och grannar.

  SvaraRadera
 8. Man kan ju verkligen fråga sig varför vi överhuvudtaget har ett Migrationsverk som sorterar bland alla dessa förmågor som vill medverka till att lyfta Sverige?

  Selekterar de så himla fint så att endast de bästa väljs ut eller är det så illa att de egentligen bedriver en sverigefientlig verksamhet när vissa nekas att få bosätta sig i Sverige?

  Förstår inte riktigt logiken.

  SvaraRadera