lördag 5 maj 2018

Under galgen blir alla Sverigedemokrater.


Från och med nu och fram till valet verkar det som att nästan alla har kopierat Sverigedemokraternas politik? Borta är nazistfacsistrasiststämpeln som brukade drabba var och en som uttryckte tvivel på värdet av fullständigt öppna gränser och fri tillgång till svensk välfärd.

Det är en nästan overklig utveckling.

Särskilt overkligt måste det kännas för Annie Lööf och Centern som plötsligt befinner sig i någon slags allians med Miljöpartiet, Vänstern och Feministiskt Initiativ?

Det ”stöd” hon uttalade för Miljöpartiets amnestilag var tydligen inte alls välkommet hos Socialdemokraterna, som kallt hade räknad med att få sitt urusla, illa beredda förslag nedröstat i riksdagen. En hägrande ministerpost hos Stefan Löfven verkar ha förvandlats till ett tvångsäktenskap med Gustav, Jonas och Gudrun?

Stefan Löfven ser faktiskt ut att vara mer intresserad av Jimmie Åkesson som stödhjul, om väljarna ger honom möjlighet att bilda regering i höst.

Stackars Annie, så fel det kan bli.

5 kommentarer:

 1. Nu när alla partier blivit Sverigedemokrater så kan man ju undra om dom menar allvar? Det går ju alltid att skylla ifrån sig sen när svekdebbatten börjar efter valet. Vi fick inte igenom våra förslag,det är inte rätt läge just nu, och så vidare.

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Den som anser sig ha anledning att lita på något av riksdagspartierna, utom SD, i invandringsfrågan kanske är intresserad av att köpa ett Eiffeltornet?

  Jag kan snabbt ordna fram lagfarten mot en billig penning...

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare
  PS Jag har även en mur i Kina till salu. DS

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har lagfarten till månens baksida. Om det inte duger kan ni få lägga ett bud på Maramö.

   Radera
 3. Handlar inte (s) plumpa (sd)-vurm bara om att affärs-liberaler i det först nämnda partiet vill ha något att skylla ett eventuellt horribelt valresultat på (att de i rent oförstånd förleddes av Det otäcka), så att inte den fina röd-liberalismen pensioneras?

  SvaraRadera
 4. ja,där gick annie i fällan. nu blir hon inte minister öht,precis som Uffe, som också är fintad högt upp på läktaren. i princip klart att det blir en fortsättning på löfvens regim

  SvaraRadera