onsdag 4 maj 2016

Love hurts ..


Love scars,
Love wounds and marks
Any heart not tough or strong enough
To take a lot of pain, take a lot of pain
Love is like a cloud, it holds a lot of rain
Love hurts,
Ooo-oo love hurts

Mona Sahlin är på förstasidorna igen och den här gången handlar det om att hon använt riksdagskansliets brevpapper till ett intyg som intygar att hennes personliga säkerhetssamordnare har en tillräckligt hög inkomst för att kunna köpa en bostadsrätt för 10 miljoner kronor.

Enligt intyget hade mannen en anställning som Nationell samordnare, med en lön på 60 000 kronor/månad samt var anställd av Mona Sahlin privat(?) som säkerhetssamordnare med en ersättning på 60 000 kronor/månad .. vilket .. inkl. sociala avgifter .. nästan är exakt lika mycket som den Nationella samordnaren har i ersättning för sitt nationella samordnande.

Det är mycket pengar att betala för en privat säkerhetssamordnare .. särskilt med tanke på att mannen redan hade ett uppdrag som livvakt för den Nationella Samordnaren? Och de 60 000 kronorna som uppgavs vara hans lön var visst inte mer än 43 000 .. men vem bryr sig om 20 000 hit eller dit när det är den sammanlagda summan som räknas.

Hans lön och hennes lön blir ju faktiskt 120 000 kronor i månaden .. vilket väcker en del oinbjudna tankar?

Eller så arbetar han extremt mycket övertid för att kunna ge valuta för två heltidslöner och då är det väl kanske inte så konstigt att den Nationella samordnaren personligen inspekterade bostadsrätten .. så att det fanns utrymme för eventuellt hemarbete .. innan han slog till.

Jag upphör aldrig att förvåna mig över varför kända personer envisas med att krångla till det som är allmänt känt för att försöka hålla det okänt för allmänheten?

Mae West, som är en av mina kvinnliga favoriter, var däremot öppenheten själv, kontrollerade sina egna rubriker och står för många roliga och tänkvärda citat. Bland annat dessa ..

Det är inte vad jag gör, utan hur jag gör det. Det är inte vad jag säger, utan hur jag säger det, och hur jag ser ut när jag gör det och säger det.

Älska din nästa, och om han är lång, snygg och farlig kan det väl inte vara så svårt.

How tall are you big boy?
Six foot nine inches!
Let's go up to my place and talk about the nine inches!


5 kommentarer:

 1. Hej.

  Time-out på Mauritius om 5... 4... 3...?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, den time-outen orkestrerades av HSB. Och han är ju numera inte med i leken.

   Så vem? Qui bono?

   /cpc

   Radera
 2. Nu är du antifeministisk, Anybody. Givetvis är det enbart för att Sahlin är kvinna som drevet går. Dags för systerskap!

  Nej, nog tramsat. Det är inte första gången Sahlin trampar i klaveret. Vi minns väl hur Toblerone-bitarna var en del av flera tiotusenlappar som hon "lånade" på kortet. Hur hon körde oförsäkrat och verkade helt oförmögen att fylla i en räkning. Jag blev faktiskt lite smått förvånad när Birgitta Olsson gav Sahlin ett nytt uppdrag. Detta uppdrag har sedan misskötts gravt. Sahlin har letat högerextremister när islamisterna hade svängdörr in i regeringskansliet, och det har bara blitt en telefonlinje. När vi nu även kan se hur Sahlin inte bara fortfarande är lika privatekonomiskt inkompetent som tidigare, utan även skriver falska intyg, så måste väl poletten trilla ned?

  Den som vittnar falskt och inte klarar sköta sina skatter och skulder är inte lämplig att få offentliga uppdrag. Den politiker som ger henne ett till, ens som utredare av genustrumpeters införande i regementsmusiken, kommer inte få min röst.

  SvaraRadera
 3. Att somliga aldrig lär sig.

  SvaraRadera
 4. Nu har kärringen avgått på grund av inkompetens. //tompas11

  SvaraRadera