torsdag 27 juli 2017

Naaaaw!!


Visst är han gullig, Peter Hultqvist? Han ser så trevlig ut .. och snäll.

Och visst gjorde han alla rätt på sitt departement när han fick reda på Trafikstyrelsens läckage? Han kunde väl inte veta att Anna Johansson inte visste det han visste eftersom Erik Bromander tagit med sig den kunskapen när han tvingades lämna Trafikstyrelsen.

Anders Ygeman, som blev landets högste krishanteringssamordnare, när statsministern inte ville ha det ansvaret, hade väl större ansvar för att sprida information än Peter Hultqvist?

Så när ingen av dem lyfte frågan .. trots att båda visste .. när de träffade statsministern och talade om säkerhetsfrågor i Säkerhetsrådet, så tog nog båda för givet att statsministern var informerad av infrastrukturministern eller näringslivsminister eller justitieministern som förmodligen också visste det som ingen ville tala med statsministern om.

Och så är han så duktig, Peter Hultqvist! Det säger alla. Och trevlig. Populär. Kunnig. Erfaren. Gullig. Snäll. Respekterad. Och låter väldigt sympatisk.

Att försöka få honom avsatt är nästan som att sparka på en hundvalp.


Det borde oppositionen tänka på. För att sparka på en hundvalp är värre än utebliven kommunikation på regeringsnivå.

HAX, Ledarsidorna,

6 kommentarer:

 1. Äsch! Det är för att han talar dalmål som han verkar trovärdig.

  SvaraRadera
 2. Min särbo var med i SSU samtidigt som Hultquist. Hon säger att han aldrig har haft ett hederligt arbete. Han s enda merit för att bli försvarsminister var att han varit kommunalråd i Borlänge.Precis som röde Börje som också blev försvarsminister.

  SvaraRadera
 3. Ja många säger att Hultqvist är så bra men man får aldrig redovisat vad han gjort som är så bra.

  SvaraRadera
 4. Hej anybody! Alla är ersättningsbara, men vi kostar olika för skattebetalarna! Varför ska politiker ha sådana överrockar?

  SvaraRadera
 5. Det där med plikt & ansvar verkar vara väldigt "selektivt" numera, nästan som om vissa samhällsgrupper alltid har plikterna & andra samhällsgrupper har plikterna om de själva känner för det & om någon där "inte känner till något" så väger det så oerhört tungt? Kanske vissa (välsituerade) fortkörare inte längre får böter om de inte känner till hastighets-vägmärket? Då bjuder trafikpolisen på läsk istället för böter?

  SvaraRadera
 6. Hultqvist är omtyckt för att han är sympatisk inte för vad han åstadkommit. Även jag gillar karln. Men om man håller käft om en så allvarlig läcka bara för att det inte är hans ansvarsområde, då är det riktigt illa. Som om jag skulle strunta i att informera min chef om någon hade förskingrat pengar på mitt jobb bara för att företagets ekonomi inre är mitt huvudansvarsområde! Det är fullkomligt vansinnigt!

  SvaraRadera