måndag 12 mars 2012

De Nya Socialdemokraterna!


Socialdemokraterna har hittat ett vinnande koncept och en lösning på sina fallande popularitetssiffror och gått från "ruinhög till ett spänstigt parti".

De är åter "tillbaka på Tronen"!!!

Fantastiskt!

Genom att dölja och gömma både partiledaren och försök till egen politik har Socialdemokraterna fått ett "jättelyft" och den osynlige partiledaren kan glädja sig åt sina "glädjesiffror" .. var han nu befinner sig?

Otroligt påhittigt! Ju osynligare ledarskapet och politiken är, desto mer förtroendeingivande ter sig partiet för väljarna.

Här måste det finnas en skickligt pr-strateg bakom framgångarna? Någon som sett fördelen i att lyfta det icke-existerande "rödgröna blocket" med hjälp av icke-existerande socialdemokratisk politik och ledarskap?

Imponerande, eller hur?

Förtroendeingivande och "ett historiskt lyft" ... enligt de stigande opinionssiffrorna och Aftonbladets rubriker.

Så varför tar de inte bort partiledarskapet och politiken helt, och låter Alliansen sköta valrörelsen själva .. så vinner de ju valet 2014 lätt??

Men det kanske redan finns med i den Nya Strategin för de Nya Socialdemokraterna?

Socialdemokraterna väljer att agera som ett gammaldags fotonegativ. Allt som är svart förvandlas till vitt och vice versa och det som medborgarna ser som problem uppfattas därmed som lösningar utan att man behöver redovisa varken ekonomi eller trista faktabaserade lösningar.

Alliansen har ju redan en politik .. det räcker att fokusera och opponera sig mot den så blir ju det automatiskt en politisk vision, inte sant?

Genialiskt!

Men om den dagen kommer när framkallningsvätskan i form av väljarstöd tar fram själva bilden och väljarna inser att den är exakt vad negativet sa att den inte var .. blir det inte lite besvärligt då?

När det de valde visade sig vara det som de valde bort?

Men då är det i och för sig för sent ...


SvD, DN,


4 kommentarer:

 1. Just frånvaron av en synlig ny ledare, slog mig också när jag läste rubrikerna om sossarnas "lyft".
  Spännande strategi de kör med!?

  SvaraRadera
 2. Surt sa räven12/3/12 14:44

  Nu väntar vi med spänning på Moderaternas motdrag.

  Fem arbetsgrupper är tillsatta och skall leverera något 2114.
  Spänningen är olidlig!

  SvaraRadera
 3. I en gammal fantomenblaska jag läste häromveckan fanns en biserie där huvudpersonen registrerade partiet "blank" och vann en jordskredsseger. Kanske något för S? Om du är trött på politik, rösta på oss.

  SvaraRadera
 4. Vilket stort vittnesbörd, jag är Torpey Clare och har varit gift, var nöjd med mitt äktenskap, inte förrän när min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att de var lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev gnagande par och fyllde sedan för skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv men jag kunde inte, så jag började en strävan efter att få tillbaka min man, då hänvisades jag till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en kärleksförtrollning på mig och fick min EX tillbaka till mig inom 48 timmar. med glädjen och lyckan i mig, släpper jag hans kontakt här för dem som har problem med äktenskap och äktenskap. greatbabaogbogotemple@gmail.com. Ta kontakt med honom, han är verkligen en stor och mäktig man. Hjälper också med att följa frågor ...
  (1) Stop Divorce (2) End Barrenness (3) Behöver andlig hjälp (4) Alla typer av stavning

  SvaraRadera