Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

torsdag 4 november 2010

Läs den här boken i stället ..!!

Jag är inte ett smack förvånad över att SKANDALBOKEN om kungen blev skriven.

Det finns gott om människor som tror att pengar och kändisskap är detsamma som lycka och framgång. Och går det att uppnå på någon annans bekostnad så behöver man ju inte anstränga sig sååå mycket .. tänk bara på hur små chanserna är att få en storsäljare om du försöker skriva den helt själv. Att det kommer att såra, skada eller göra illa någon annan är ju bara något de får skylla sig själva för, eller hur??

Vad som däremot förvånar mig är att så många är villiga att BETALA för det som går att läsa alldeles gratis på diverse skvallerforum på nätet??? Rykten, skitsnack, påståenden och ett och annat sanningsord från en tid som var för länge, länge sedan.

SEX .. är ett storsäljande ord. Det vete sjutton varför?? ALLA har gjort det .. eller önskar sig det .. och ändå är det en fullständig sensation varenda gång det går att bevisa att en offentlig person gillar samma aktiviteter som oss själva??

Visst, det är väl inte så lyckat om man är gift! Men det angår väl mest de närmast sörjande .. och utpressningshotet och hotet mot rikets säkerhet ger jag faktiskt inte så mycket för .. det är väl snarare så att någon kanske tjänat en hacka av den privata förmögenheten eller gett lite kunglig glans åt ett förhållande utanför adelskalendern?

Vem bryr sig .. förutom de 10.000 tals skandalhungriga som rusat till bokhandeln eller datorn och kastat bort några hundralappar för att få läsa en historia som någon PÅSTÅR är sann.

Men visst är det kul att läsa om kända personer. Särskilt om det är de själva som berättar om sådant som tidigare inte har varit känt.

Just nu läser jag Keith Richards bok "Livet"! Redan på sidan två skrattade jag så tårarna rann och nu en bit in i boken är jag helt såld. För Keith Richard beskriver sitt liv rätt av, utan ursäkter eller skam .. det är det liv han levt och det står han för!!

Vilken skillnad!!

Men om kungen själv ärligt satte ord på sitt liv, DÅ är jag övertygad om att det skulle vara både läsvärt och intressant.

6 kommentarer:

 1. Är fortfarande fascinerad av den här nyfikenheten på "kändisars" liv och leverne.
  De som MÅSTE läsa allt om det, har de inget eget liv ?

  SvaraRadera
 2. Jag kan tycka att det är skillnad mellan att läsa om "kändisens" sanning bakom rubrikerna än att läsa om journalisters upplagesäljande "sanningar".

  Men jag höll nästan på att ramla av stolen när jag läste att nästan hela upplagan av "Kungaboken" var såld!!

  Snacka om smart marknadsföring och gott samarbete med media!!

  SvaraRadera
 3. Den boken måste jag läsa - Keith Rickards alltså - så fort jag orkar. Den andra låter bara som om det en försvenskning av de tabloidetidningar som fanns i England när jag bodde där. Nyhetsartiklarna var av typ: Earl Dittelidutt dog under ett samlag med eskortflickan Lulu Lill (bild på henne).När han dödförklarades på Holy Marys Hospital var han klädd i spetsbehå , hög hatt och med en gurka i anus.Earl D efterlämnar hustru f n på avgiftning på Barbados och åtta barn och åldrig moder. Hans anhöriga är ännu ej underrättade.Artikeln avslutas med bild på den höga hatten och gurkan. En intervju med änkan utlovas i morgondagens tidning.
  Seriöst och fint tycker jag, man borde sälja konceptet till Aftonbladet och Expressen.

  SvaraRadera
 4. Slutsåld! Det är ju helt otroligt!!!
  Vem sjutton vill läsa en bok om kungens liv???
  Inte någon jag känner. Det kanske är hovet själv som köper upp alla böcker för att skydda kungens rykte. Haha.

  Ha en bra helg Any! =)

  SvaraRadera
 5. Jag har inte läst boken och tänker inte göra det heller, orkar inte läsa den typen av böcker. Men eftersom det är självaste statschefen som är måltavlan blir det lite intressant. Dock verkar boken mest innehålla saker som redan har skrivits om eller om saker som länge gått rykten om. Inget nytt.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker synd om kungen och hans familj. Jag kommer definitivt inte köpa boken.

  SvaraRadera