fredag 15 maj 2020

”Äldre har vi fokuserat väldigt mycket på ..


.. och pekat på hur viktigt det är att få särskilt äldreboenden att fungera. Här är en försiktigt positiv trend. Vi ser en sakta nedgång”, berättade en nöjd statsepidemiolog i dag.

Suck .. det var väl knappast oväntat? De äldreäldre och de ännu ÄLDREÄLDREÄLDRE som Anders Tegnell fokuserat väldigt mycket på finns ju ändå i ett begränsat antal och kommer förmodligen att ta slut i samma positiva trend inom en inte allt för avlägsen framtid?

Ju förr desto bättre, typ?

Men varför misströsta .. det finns fortfarande hundratusentals vanliga äldre att fokusera väldigt mycket på när de gamla tagit slut.4 kommentarer:

 1. Lite svinn får man räkna med!
  Under tiden koncentrerar sig SVT på problemen i Brasilien och Ryssland.

  SvaraRadera
 2. Vet någon vad det är för blågul corona-strategi som tillämpas, har det någonsin klarlagts? Är det Inte alls flockimmunitets (men ändå flockimmunitets)-modellen? Anses det oviktigt att få veta det? Dras presstödet in för tidningar som börjar seriöst undra för mycket kring detta?

  SvaraRadera
 3. In a fairytale a frog croaked: "-When I say herd I mean bird, and birds in trees are flying herds. Herds of sheep do not exist; I call them gatherings of sheep. I have been sent by Satan, he wants to see how far gullible morons can go before realizing that his dummy doll is captain of the ship."

  SvaraRadera
 4. För att vara cynisk:

  Dödsfallen på äldreförvaren hjälper till att städa upp en av Sveriges stora skamfläckar, nämligen att penionärerna i Sverige är fattigast i Norden ( se Eurostat )

  SvaraRadera