fredag 25 februari 2022

Putin beskriver hur de ryska soldaterna ..

 .. agerar modigt och heroiskt, samtidigt som han vänder sig direkt till Ukrainas militär och uppmanar den att ”ta makten i sina egna händer”.

Enligt Putin skulle det då bli lättare att komma överens?

Samtidigt som jag läser detta läser jag också i The Sun om hur modigt och heroiskt de ryska soldaterna agerar på sin väg in i Kiev och som det inte räcker med det så kan jag också se det ”modiga och heroiska” agerandet i en filmad händelse.

Den filmen kommer jag att drömma mardrömmar om länge.

THIS is the horrifying moment a rampaging tank totally crushed a car and then reversed over it again in Kyiv.

4 kommentarer:

 1. Jag hoppas de kokar lim på det lilla pittögda aset i Kreml!

  SvaraRadera
 2. Det är globalistfascisterna i EU och USA som dragit på Ukraina det här kriget. Ryssarna gör vad som helst för att inte förlora kontrollen över sitt land och närområde. Globalistfascisterna gör också vad som helst för att införa sin nya världsordning. För oss i väst är globalistfascisterna det akuta hotet. De har iom och efter fusket i senaste presidentvalet i USA gått allin och kan inte backa. Om 1 miljard människor måste dö, so be it. De ser oss ändå bara som "useless eaters" och "deplorables". Genom Blackrock och Vanguard kontrollerar de näringslivet, inkl alla stora mediaföretag, och de politiska etablissemangen har sedan länge böjt sig och jobbar för globalistfascisterna. Ett mycket, mycket allvarligt läge av historisk betydelse. Ska vi bli egendomslösa, rättslösa, maktlösa slavar utan mening i livet. Det verkar inte bättre. Alltför många verkar inte kunna vänta på att få ställa sig och köa i slaktfållan...

  SvaraRadera
 3. Hallå är allt bra med dig inga inlägg på länge

  SvaraRadera
 4. Hej där ! Saknar dina inlägg,hoppas allt är OK. Du behövs ,speciellt i dessa tider. / Carl.

  SvaraRadera