fredag 26 februari 2016

”Sverige används som avskräckande exempel” ..

.. rapporterar den svenska ambassaden i London upprört!

Tabloiden Daily Mail har inlett en regelrätt kampanj mot svensk migrationspolitik. ”Tidningen "framhåller Sverige som naivt och ett avskräckande exempel på vilka konsekvenser en liberal migrationspolitik kan ge" och ”Från att Sverige har setts som ett föregångsland som symboliserar humanism, solidaritet, öppenhet, lyfts framför allt de utmaningar som det svenska samhället står inför fram med anledningen av det stora antalet flyktingar” .. skriver ambassaden som också konstaterar att Daily Mail haft journalister på plats i Sverige.

Nåja ... kampanj och kampanj? Men nog märks det att de engelska journalisterna varit på plats allt. Det de skriver .. och jag läser faktiskt Daily Mail .. är nästan exakt samma saker som jag hör från de flesta jag möter på min lilla plats i landet.

Dessutom så verkar Daily Mail ha den oerhörda fräckheten att rapportera om det som faktiskt händer och rapporteras i svensk press, och när det gäller det naiva exemplet så var det väl Sveriges statsminister som först erkände att det var med sanningen överensstämmande.

Ambassaden uppger att de, tillsammans med samtliga Sverigeorganisationer i Storbritannien, AKTIVT arbetar för att motverka den negativa bilden av Sverige.

Fast egentligen så skulle det nog vara effektivare om de flög hem och försökte jobba lite aktivt för att motverka den negativa bilden av landet, regeringens (o)förmåga och (brist på) migrationspolitik som sprids inom landets gränser.

Men det förmodligen enklare att skylla på Daily Mail och andra engelska tidningar än att se sanningen, som är att ingen verkar ha den blekaste aning om vad som händer, kommer att hända .. eller hur det ska hanteras.


SvD, DN, Expr., Expr.,

17 kommentarer:

 1. utlandssvensk26/2/16 22:14

  "ingen verkar ha den blekaste aning om vad som händer, kommer att hända"

  Reinfeldt har nog full koll. Det var det här han ville uppnå och han jobbade metodiskt väldigt länge för att uppnå det.

  Att svenskarna röstade på honom är nog den absolut märkligaste händelsen i hela världshistorien. Men, gjort är gjort, och barnbarnen får ta smällen! Hoppas att jobbskatteavdragen var värda det!

  SvaraRadera
 2. Regel nummer 1 för statsmakten: Skjut budbäraren.

  SvaraRadera
 3. Jag vill ha folkomröstning i migrationsfrågan, men det är helt omöjligt att statsmakten ska fråga oss som bekostar verksamheten?

  SvaraRadera
 4. Dags för svenskarna att ta en studieresa till Ryssland för att på plats förhöra sig om hur man bär sig åt för att sprida en positiv bild av ett land.

  Eller varför inte hyra in några av våra ryskvänliga medier som konsulter?

  SvaraRadera
 5. Hej.

  Kamrater världsmedborgare, och alla är ju medborgare i det gränslösa Sverige, som därmed omfattar hela världen, ja hela solsystemet:

  Denna hets- och hatkampanj från imperialistiska lakejer måste stoppas! Det svenska folket, med de öppnaste hjärtan världen skådat, skall inte låta sig nedslås av denna fascistisk indoktrinering! Blotta tanken att en enda godhjärtad svensk (och alla som på något sätt rört en molekyl mark i det gränslösa landet Sverige är svensk!) skulle för ett ögonblick tänka att detta är annat än kolonialismens kolportörers avfödas utsöndringar, syftande till att splittra vår normkritiska henhet, är vanvettig! endast en person med felprogrammerad hjärna kan tro något dylikt!

  Chefsideolog Arnstad, och den tappre mångfaldslojalisten Wolodarski (låt ingen misstankes skugga falla över dennes lagerkrans!) har djärvt avslöjat den propaganda som söker rekrytera femtekolonnare inom landets gränslöshet, här i Sverige tillsammans! Hys ingen fruktan för dessa mörka krafters hjälplösa famlande! De äro blott avundsjuka på att Sverige upphöjt integration till en vetenskap likt ingen annan. Framstegsrapport efter framstegsrapport pekar entydigt ut att Sverige, detta ständigt allt progressivare lyckorike, går bättre och bättre!

  För att den lojale och djärvt jämlikt likriktade medborgaren inte skall kränkas och harmas i sitt öppnade hjärta kommer den sittande regeringen, den enda regeringen som landet behöver, att med medborgarnas benägna hjälp uppspåra och befria eterutrymme åt noga kontrollerade och värdegrundskorrekta fakta, i vad som kommer att gå till historien som Wiman-doktrinen. Ve den som utmanar denna.

  Texten ovan kan med fördel högläsas efter lagom dos helium inandats. Fradga, hysteriskt viftande armar samt inbillade massors inbillade jubel är att se som en bonus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.

   Så går det när man går in i rollen; man glömmer signera.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Radera
  2. @Rikard, lärare
   *applåder*

   Radera
 6. utlandssvensk27/2/16 19:54

  Den var kul!

  Som ett blygsamt tillägg kan nämnas att britterna skapade det första koncentrationslägret under boerkriget. Detta bevisar att de hela tiden har varit FASCISTER.

  Vi, den eviga mångkulturens beskyddare och värdegrundens väktare, lät oss dock aldrig luras av de dimridåer som engelsmännen la ut under andra världskriget.

  Arnstad själv, helgat vare hans namn, kommer snart att avslöja att det vi nu kallar Daily Mail inte är något annat än......trumvirvel.....en engelsk översättning av Der Stürmer ! Den enda orsaken till att britterna invaderade Tyskland var att säkra detta material! Komplotten var rent djävulsk, men så jobbar högerextremisterna. Bakom varje buske kan det sitta en rasist. Var vaksam!

  Men vi tar debatten! Nu ska vi kalla in 2 radikalfeminster, 2 AFA kämpar och en expert från Expo och verkligen gå till botten med detta. Vi kommer inte att låta Arnstad stå ensam på barrikaden! Själva människovärdet står på spel!

  Enda sättet att skydda demokratin och yttrandefriheten är att stoppa den brittiska hatpropagandan! Men om inte detta går, är vi redo att införa det slutgiltiga skyddet för demokratin, nämligen att avskaffa alla val!

  Den som icke väljer värdegrunden skall icke få välja!  SvaraRadera
  Svar
  1. haha .. jag ÄLSKAR er, Rickard och utlandssvensk!! Vem behöver Melodifestivalen när det finns kommentarer som era. :-D

   Radera
  2. @ Utlandssvensk

   Det första koncentrationslägret skapades inte av britterna.

   Det var den spanske generalen Valeriano Weyler, som skapade de första koncentartionslägren under Spansk-Amerikanska kriget 1898.

   "General Valeriano Weyler y Nicolau understood very quickly that the key to a Spanish victory over the insurgents was to strip the guerrillas of their abilities to live off the land and camouflage themselves in groups of civilians. To this end, he began a policy of moving Cuban civilians to central locations where they would be under the control of the Spanish army. In addition, he put the entire island under martial law.

   The policy had disastrous consequences .. at least 30% perished from lack of proper food, sanitary conditions, and medicines. The policy generated severe anti-Spanish feeling in the United States which helped propel it into war in 1898. Finally, it did not benefit the Spanish in the war."

   https://www.loc.gov/rr/hispanic/1898/reconcentration.html

   Radera
  3. Utlandssvensk27/2/16 23:19

   @ Johan,

   Du är uppenbarligen ett troll som är köpt av både Putin och britterna! Detta är ett led i smutskastningskampanjen mot Sverige.

   Tro inte på mångkulturens fiender! Vad som är ett koncentrationsläger och vem som uppfann konceptet avgörs självklart endast av Arnstad. I dag är det britterna.

   Om det skulle visa sig att spanjorerna ansluter sig till den internationella högerextrema komplotten mot den enda sanna humanitära stormakten kan det dock hända att det visar sig att de var de sanna upphovsmännen. Men i så fall kommer det alltid ha varit så.

   (Det var ett skämt, Johan! Allvarligt talat har du säkert rätt)

   Radera
  4. Sydstatarna var väl inte tappade bakom en vagn de heller!
   Andersonville var väl ganska nära ett helvete det ävenledes.

   Radera
  5. Utlandssvensk28/2/16 16:53

   @ skepparn,

   "Sydstatarna var väl inte tappade bakom en vagn de heller!"

   Ja, Arnstad arbetar just nu på ett större verk där de konfedererade slavstaternas kopplingar till den svenska extremhögern en gång för alla kommer att avslöjas.

   Jag kan inte säga så mycket nu, men om du tittar på bilder av Robert E. Lee och Stonewall Jackson så märker du direkt något väldigt påtagligt. De hade båda skägg!

   Och vi har väl alla sett hur Åkesson ser ut nu, eller hur? Helskägg! Många tror att han bara följer med i tidsandan och planerar att pensionera sig som ensamkommande flyktingbarn, men Arnstad ser igenom dimridåerna!

   Som sagt kan jag inte avslöja mer nu, men alla förstår väl att Åkesson är ute efter att förslava de rasifierade och inte drar sig för att långvarigt inbördeskrig för att uppnå detta.

   Men vid Södertörn kommer han att möta sitt Gettysburg! Glöm aldrig att pansargeneralen Arnstad är obesegrad i fält!

   Radera
  6. Åhh!! Plötsligt ser jag LJUSET, FIENDEN och FRÄLSNINGEN!! :-o

   Halleluja!! Nu inser jag att jag har underskattat Arnstad och hans idoga arbete med att upplysa massorna .. dvs mig!

   Spänningen inför framtiden blev härmed oliiiiidligare än någonsin.;-)

   Radera
  7. utlandssvensk28/2/16 18:40

   @ anybody,

   "Spänningen inför framtiden blev härmed oliiiiidligare än någonsin.;-)"

   Kampen kommer att bli hård, skoningslös och lång, men det finns ingen anledning att tvivla på att de goda krafterna kommer att uppnå den slutliga segern.

   Mot de smutsiga, lågpannade rasisterna kommer att stå den mest magnifika styrkan som världen har skådat. Rasifierade genusvetare ridande på glänsande enhörningar under smattrande regnbågsflaggor.

   Alla undermänniskor kommer att krossas utan nåd och den sanna toleransen, där alla tycker samma sak, kommer slutligen att uppnås. Och riket kommer att vara i 1000 år.

   Radera
 7. utlandssvensk27/2/16 23:22

  @ anybody,

  Tack, tack! Mycket vänligt!

  När man har slut på tårarna återstår det endast att gapskratta åt eländet.

  SvaraRadera
 8. cureidea.com best keto calculator keto pure diet email address hundreds and planner of moviesGet the entire Diet Doctor encounter with unlimited low-carb and keto meal plans, shopping lists and much more with a free membership trial.NUTRITION FOR WEIGHT LOSA diet made up of vegetables primarily, chicken, seafood, beef, pork, fruit and nuts is paramount to sustainable fat loss. Eliminate processed prepackaged foods like chips, baked products, pizza, frozen foods and fast foods. it appears like it had been a live plant or animal recently, eat it. If it originates from a handbag or box and will survive on the shelf for weeks, avoid it. If you need accountability, keep a food journal. When you are working, pack healthy opt or lunches for restaurants that serve salads with large portions of meats.Staying hydrated can help spur fat loss. It will also keep you from consuming empty calories from beverages like sports activities and sodas drinks. diet analysis plus
  http://www.cureidea.com/

  SvaraRadera