fredag 22 december 2017

Finansminister Magdalena Anderssons åsikt att ..


.. asylsökande bör söka sig till andra länder är inte regeringens åsikt, säger utbildningsminister Gustav Fridolin.

Vilket gör att jag som medborgare undrar vem som för regeringens talan när statsministern redan uttryckt sitt klara och tydliga ställningstagande när det gäller integrationsfrågor .. det mesta är inte okej utan oacceptabelt eller helt oacceptabelt och som helhet duger det helt enkelt inte.

Har vi en regering med två styrande ministrar eller två regeringar med varsin styrande minister .. samlade under en statsminister som så stadigt ”sitter på styråran” att regeringsskeppet blir omöjligt att styra åt något håll?

Hon får stå för sin syn, jag står för min syn” .. säger Gustav Fridolin, med hänvisning till finansministern, vilket gör att jag börjar misstänka att han och hans parti har fått frikort att leka regering hur som helst när det gäller asyl- och integrationsfrågor?

Tänk om alla skulle säga som Magdalena Anderssons del av regeringen, då skulle det snart inte finnas någon fristad kvar för dem som verkligen behöver fly!! .. menar utbildningsminister Fridolin, som förmodligen filar på ett förslag som kan göra att vi kan härbärgera världens asylsökande i de svenska skolorna under den tid som de ändå står tomma.

Maten till uppehället har hans regering redan delvis löst genom att ge livsmedelshandlarna i uppdrag att ombesörja att allt matsvinn hamnar i verksamheter där det gör som störst nytta.WTF

3 kommentarer:

  1. Det ska var ordning och reda var det visst någon som yttrade... //tompas11

    SvaraRadera
  2. Det verkar som om både Magdalena Andersson och Ylva Johansson varit på studiebesök på nån flyktingförläggning och sett verkligheten. Dom går ju helt på kollisionskurs med MP som vill ha fri invandring utan ansvar.

    SvaraRadera
  3. Hej anybody! Kan vi då anse att regeringen är regeringsduglig...

    SvaraRadera