lördag 10 oktober 2020

Busch-fire!!!

Nu straffas Ebba Busch för att hon tog sig friheten att ge Jonas Sjöstedt möjlighet att förverkliga sitt tomma hot om att fälla regeringen.

Attans också!

Om inte Ebba lagt sig i hade Vänsterpartiet med sina 28 ledamöter inte haft tillräckligt med stöd för att förverkliga sitt hot, men med KD:s stöd kan det helt plötsligt bli verkligt! Det var nog inte väntat eller planerat.

Vänsterpartiet står nu med ryggen mot väggen och måste välja mellan att stå för att ”aldrig stödja en regering som försämrar arbetsrätten” eller att göra en förnedrande reträtt.

Dumma Ebba och dumma KD. Det här ska de få f*n för!

Svensk media har aldrig varit mer tydligt vänster. Instagrambilder från låsta konton rotas fram, publiceras och skapas drev omkring. Privata fastighetsaffärer fulvinklas så att det verkar som om KD-ledaren trängt sig in till en halvdement åldring och tilltvingat sig hans hem - där han varken bor eller kan bo - och jag väntar med spänning på vad journalisterna kan hitta i de sopor hon slängt under den senaste veckan.

Jag skäms! Dels för att jag gick på rubrikerna i det senaste snyftdrevet och reagerade precis som det var avsett. Och dels för att svensk politik och mediarapportering nu når de nivåer som man anklagar Donald Trump för.

För handen på hjärtat, hur många följer upp de braskande rubrikerna för att kontrollera att de faktiskt rapporterar om en verklig verklighet.

Nu väntar jag bara på att Jonas Sjöstedt ska rädda ansiktet genom att ”ta avstånd” från Ebba Busch pga av de senaste skriverierna och tyst och stilla lämna den politiska arenan.

För OM inte Ebba lagt sig i och OM han hade haft tillräckligt med muskler hade han ju NATURLIGTVIS gjort ALLT för att avstyra hotet mot de svenska arbetstagarna.

 


3 kommentarer:

  1. I en tv-debatt i sagans land ropade en potatisgubbe: "-Ni riskerar att få någon som kan något, vet något, vill något & kan ge besked om något...vill ni kasta oss in i ett sådant kaos!?"

    SvaraRadera
  2. Ja, Ebba synade korten. Inget smartarsle , den där Sjöstedt!��

    SvaraRadera
  3. En groda sade: "-Besked det ger jag ej, det är liksom inte mn grej." Sedan log han ett lyckligt leende.

    SvaraRadera