fredag 28 januari 2022

SD:s väljare tvingas betala Socialdemokraternas ”attacker” mot SD?

Jag blir såå in i he****e TRÖTT när jag läser om Socialdemokraternas ”nya” valstrategi där Sverigedemokraterna kommer att vara huvudmotståndaren.

Suck!

Visst har vi hört det förut? I valrörelsen 2010 då Mona Sahlin gav SD medieuppmärksamhet värd miljoner? År 2014 då SD skulle isoleras till varje pris? År 2018 när sju partier stod på Kulturhusets scen tillsammans med en uppblåst plastelefant, viftade med regnbågsflaggor och unisont mässade att - vi kommer aldrig, aldrig, aaaaldrig att samarbeta med SD?

Det funkade inte. Det erkänner till och med sossarnas valgeneral Tobias Baudin.

Men Socialdemokraterna envisas i alla fall med att fokusera på Sverigedemokraterna i årets valkampanj.

Igen!?

Men inte på SD:s rötter den här gången. För det har tidigare gett helt motsatt resultat än det förväntade.

Nej NU ska sossarna satsa på att beskriva SD:s politik som dålig för arbetare och vanligt folk (vad det nu är för skillnad på vanligt folk och arbetare?) och helt undvika att debattera migration. För migration är en obehaglig fråga där de okunniga ”vanlisarna” envisas med att tycka att SD har den bästa politiken.

 Alltså ”vanliga” korkade människor som inte vet sitt eget bästa utan behöver tvingas att betala för Socialdemokraternas valkampanj för få ytterligare fyra lika fantastiska och underbara år som de senaste åtta åren.

Att vanligt folk och arbetare som lydigt betalar sina fackföreningsavgifter ska bidra så att LO kan skänka 30 miljoner, OCH bidra med egen annons- och ”utbildningskampanj” värd lika mycket, i sossarnas valrörelse är väl en självklarhet i sammanhanget?

Eller?

För trots att inte ens hälften av LO-medlemmarna röstar på sossarna så tvingas de betala för de traditionella smutskastningskampanjer som kommer från Socialdemokraterna – riktade mot de partier som drygt 60% av medlemmarna faktiskt röstar på?

Det är vad Socialdemokraterna ser som det yttersta beviset för att Sverige är en demokrati?

Som måste räddas till varje pris?

Jag tycker att vi måste spetsa till vår politik och verkligen prioritera LO-medlemmar” – säger Tobias Baudin, Socialdemokraternas partisekreterare och valstrateg.

Trots att drygt 60% av LO-medlemmarna tvingas betala drygt 18 miljoner och förmodligen nästan lika mycket till LO;s egna kampanj för och till Socialdemokraterna trots att de hellre väljer andra partier? Och aldrig någonsin kan någon som engagerar sig i SD på sin fritid få ett förtroendeuppdrag inom fackföreningsrörelsen, oavsett om de har majoriteten av medlemmarnas stöd.

Men även om LO inte godkänner medlemmar med SD-sympatier så har de inget emot att använda deras pengar?

Så visst måste vi värna om den svenska demokratin, jämlikheten och den heliga Värdegrunden där alla har samma värde – utom de som röstar på Sverigedemokraterna?

Men hur ser sossarnas egen politik ut? Vad har de att erbjuda förutom några nyupptäckta stenar som Magdalena Andersson tänker vända på när hon får tid?

Eller som jag frågade mig själv efter valrörelsen 2014 - finns det överhuvudtaget någon riktning, några idéer, visioner eller mål som inte förhåller sig till Sverigedemokraterna? Är det viktigare att fokusera på vad som är dåligt med SD i stället för vad som är bra för landet?

Svaret på den frågan får ni bestämma själva.

 

 Sagt om Socialdemokraterna:

Socialdemokraterna är småskurna, fantasilösa och fördömande och förföljer tankar och samband som de inte begriper eller inte kan styra. De tar bort magin ur våra tankar och behov. Socialdemokratin är slut. Det enda man kan göra är att kravla omkring på monumentet över partiet. /Lars Norén

Socialdemokraterna har det ungefär som duvorna på Marcusplatsen. När de är nere på marken äter de ur handen på folk, när de är uppe i luften skiter de på dem. /Dario Fo

Det är med socialdemokratin som med sköldpaddan. Den rör sig, men man är inte säker på om den går framåt eller bakåt. /Bent Falbert

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar