fredag 18 maj 2018

Going down and going down and .. ?
Framtiden ser inte så ljus ut för Socialdemokraterna trots att de serverar både samma migrationspolitik som Sverigedemokraterna OCH lika generösa regler för ensamkommande vuxna som Miljöpartiet.

Dessutom kryddas anrättningen med ett specialdesignat TRYGGHETSPROGRAM och en LO-finansierat film där alla kan se hur katastrofalt det skull bli i landet om något annat parti skulle komma till makten.

Men väljarna strömmar i fel riktning och till och med kvinnorna som varit de mest sossetrogna lämnar det sjunkande (s)keppet?

Vad är det för fel på folk?

The level is going down, down, down and down .. och det är oliidligt spännande!4 kommentarer:

 1. det blir nu dålig s k stämning på Sveavägen,alternativt nu nöff nöffas det för fullt när deras sossarnas politbyrå (VU) har panikmöte

  SvaraRadera
 2. Vi lär få se hästarna bitas ordentligt nu när krubban krymper.

  SvaraRadera
 3. Hej.

  Som att se någon stå och leka med en strömbrytare till en död krets är det att betrakta socialmoderaterna (eller skall det vara specialdemokraterna?) lägga förslag på hur problem de själva skapat skall lösas.

  Klick-klick? Nähä, det hände inget denna gången heller.

  Klick-klick, men med genustänk.

  Klick-klick, och integration.

  Klick-klick, och feministisk utrikespolitik.

  Klick-klick; ja, det klickar och låter så något är det väl som händer verkar man tänka.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera
 4. Det är troligen S sista tid nu som ett parti på 25-30%. I hela Europa har de imploderat pga av samma sak, de är opålitliga och vill bara ha makt. Tror SD blur det nya sossepartiet.

  SvaraRadera