tisdag 13 november 2018

Kaos-Annie ...


Valresultatets raserare,
vill själv vara sonderare,
och lösa knuten,
få alliansen bruten,
och ensam bli vald till regerare.


3 kommentarer:

 1. Hej Anybody,

  Märker att du är MÄKTIGT IRRITERAD på Lööf. Många med dig. Hade du varit man så skulle jag varnat dig för högt blodtryck.

  Numera så när jag märker vartåt tongångarna verkar gå så slutar jag läsa. Och jag missar inget väsentligt. Det är bara att åka med antingen man vill lr inte. Nyval kanske......

  SvaraRadera
 2. Vad & hur politiskt pyttesmå liberaler "känner för" & "upplever saker" tycks vara gigantiska riksangelägenheter numera? Står de ut i "huset" (riksdagen), börjar den kåken upplevas som ett unket nationalromantiskt palats eller kan de även fortsättningsvis eventuellt tänka sig att politiskt verka där inne?

  SvaraRadera
 3. Svart-Malin14/11/18 13:11

  Det som gör mig mest nedstämd är egentligen inte hur C och Jan Björklunds barn - partiet röstade. Istället är det de många från de borgerliga partierna inklusive M som nu tjatar om att Kristersson måste försöka hålla ihop alliansen trots allt och göra nya försök att uppvakta Annie. Att låta en förvirrad floskelspruta få som hon vill oavsett konsekvenserna är sämsta tänkbara väg i det här läget. Dödförklara alliansen istället och skaffa lite ryggrad. Att som Kristersson mesa med inger noll förtroende. Varför rösta på M nästa gång om man vet att det blir Annie som bestämmer och M inte vågar stå för någonting utan låter sig köras över totalt?

  Om alliansen dödförklaras finns en chans för en ny allians om några år, men just nu är det tid att visa lite stake.

  SvaraRadera