söndag 31 januari 2010

I morgon är det FEBRUARI!!!

Jag längtar, längtar efter att den här vintern ska ta slut!

Det är alldeles för kallt, hundarna fryser och får kramp i benen efter bara en kort promenad, allting fryser ihop och vi använder fläktar och täcken för att få igång det som slutar att fungera och elmätaren går som en fläkt på sommaren.

SOMMAR .. vilket magiskt ord!! I morgon är det februari och optimistiskt börjar jag tänka att i mars .. då kanske .. det kan anas en början på en vår??

Men så minns jag det året när det var full snöstorm på valborgsmässoafton och hoppet faller ner till marken ...

.. och jag bara längtar, längtar att den här iskalla, jobbiga vintern ska ta slut.

2 kommentarer:

 1. Jag vaknade 09:15 imorse. Och blev så glad, så glad när jag upptäckte att mörkret inte var kompakt utanför rutan utan bara mörkblått.

  Sen insåg jag det befängda i att glädjas över antydan till gryning kl. 09:15 och undrade, för vilken gång i ordningen vet jag inte, vad i allsin dar övertygade mig om att det här landet är beboeligt..

  Men det blir sommar och då är det så härligt med Ljuset!!! Februari är kort. Det går fort, eller hur? ;-)

  SvaraRadera
 2. Januari och februari är normalt sett min "Mörka" månader och det här året kanske har varit bättre med tanke på snön och det ljus som den för med sig?

  Men .. det MÅSTE gå fort!! Det måste det bara .. för jag längtar så obeskrivligt efter de första solstålarna ute på farstukvisten att jag nästan går i bitar!!! ;-)

  SvaraRadera