torsdag 28 januari 2010

Jag lämnar min blogg på Aftonbladet ...

Jag har lämnat min Aftonbladet blogg.

Om det är tillfälligt eller för gott får framtiden utvisa, men det är med stor saknad jag börjar bygga upp en ny bloggtillvaro långt från den lilla och välkända blogg-gemenskap som Aftonbladets bloggcommunity ändå är.

I det lilla sluta bloggsamhället har jag mött så många fantastiska människor, skrattat och upprörts, väntat på bloggbabysar och sörjt med dem som förlorat älskade vänner eller anhöriga. Det har varit två år av tillhörighet och gemenskap och jag har älskat varje sekund.

Men det slutna formatets alla fördelar blir också dess nackdel. När människor använder det till att skrika ut sin frustration över ett misslyckat liv och försöka bygga en maktposition de inte kan erövra i verkliga livet .. då blir det trångt, obehagligt och svårt att värja sig.

Så jag packar upp mina idéer, tankar och funderingar och försöker hitta redskapen för att bygga mig en ny plattform att stå på. Det är inte helt lätt för mig som tyckte att Aftonbladets enkla system var som att bestiga ett berg .. nu är jag verkligen ute i det okända och outforskade.

Men å andra sidan .. ett liv utan utmaningar är ett ganska trist liv, eller hur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar