Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

fredag 4 juni 2010

Inte undra på att det blir finanskriser!!

Jag läser med stigande förvåning om Debrahlee Lorenzana som jobbade på Citybank i USA. Hon var så vacker och attraktiv att männen på banken inte kunde koncentrera sig på sina arbetsuppgifter så de tvingades avskeda henne???

Jösses .. inte undra på att finanskriserna följer varandra i allt snabbare takt .. det är naturligtvis för många kvinnor på bankerna. De stackars finansnissarna kan inte koncentrera sig på sina siffror .. köper och säljer med ögonen på läckra kvinnokroppar utan att ha en aning om vad de sysslar med.

På sätt och vis var det ju skönt att få veta det här för nu kan vi ju vidta ÅTGÄRDER!!!

Om vi BARA har kvinnor på bankerna så borde problemet vara löst, eller hur?? Eller åtminstone på SVENSKA banker så kan vi kollra bort resten av världen och göra ENORMA vinster.

Eller så kan man ju utnyttja det hela och ha attraktiva kvinnor i toppen på de företag som gör affärer med bankerna så flyter det bekymmersfritt med lån och avtal som annars skulle ha granskats och förkastats??

Hmmm ... jag anar en lönsam affärsidé här någonstans???

Medan jag funderar på det så är det väl tryggast att placera pengarna i madrassen .. eller kolla så att det inte sitter en läckerbit och distraherar på just min bank?

4 kommentarer:

 1. Jag sätter sprätt på pengarna direkt, man vet aldrig när inflationen slår till. Jag investerar i säkra saker som skor väskor och champagne.

  SvaraRadera
 2. Det är sant .. champagne och väskor kan man aldrig få för mycket av!! Du är klok du .. ;-)

  SvaraRadera
 3. ...annars kan man köpa pilsner och lottokuponger... om man inte har råd med champagnen och väskorna alltså... !

  SvaraRadera
 4. Pilsner och lottokuponger låter inte heller fel .. och som sagt lite mer rimligt!!

  Men man kan ju drömma lite .. :-)

  SvaraRadera