onsdag 10 juni 2015

Statsministern är missnöjd ..

.. med sitt folk, det framgick klart under dagens riksdagsdebatt.

Sveriges befolkning bör ta eget ansvar för att göra som Stefan Löfven bestämmer .. typ?

Skolan skulle nå nya höjder om bara eleverna och deras slappa föräldrar ansträngde sig lite mer, ryckte upp sig, lärde sig veta hut och insåg värdet av ordning och reda och disciplin.

Och slutade fibbla med sina förbaskade mobiltelefoner, förstås.

Arbete finns, eller skapas, eller nåt .. om de arbetslösa tog det de fick, inte hade så höga krav, ryckte upp sig, lärde sig veta hut, insåg värdet av ordning och reda och disciplin.

Förmodligen finns det ett samband mellan bristande moral och mobiltelefoner även här .. och kanske också när det gäller de skenande sjuktalen, men det nämndes i alla fall inte. Men med lite ordning och reda och disciplin så kan man arbeta även vid lättare sjukdomsdiagnoser .. om man bara anstränger sig aldrig så lite, eller hur?

De som röstar på Sverigedemokraterna är rasister, nazister, fascister och annat osorterat pack som bara behöver rycka upp sig, ta sig i kragen, veta hut och inse värdet av ordning reda och disciplin för att återföras in på den enda rätta vägen som ger statsministern absolut majoritet i riksdagen.

Annie Lööf är roten till allt ont .. alla kriminella handlingar i .. särskilt Södertälje .. beror på henne i synnerhet och hennes kompisar i största allmänhet. Alla missförhållanden i vård och omsorg .. oavsett om det handlar om privata eller kommunala alternativ .. ligger Annie Lööf bakom. För att inte tala om allt som är en följd av Alliansens .. och Annie Lööfs .. försök att skapa arbetsmarknadsåtgärder. Kriminalitet, människohandel och gud vet vad mer människan har ställt till med.

Med den logiken kan man undra vilka som bär ansvaret för gängkrigen och det ökade antalet skjutningar i Göteborg och Malmö? Men de beror väl på att vi har en regering som regerar på Alliansens budget?

Annie Lööf bör i alla fall lära sig veta hut, rycka upp sig och inse värdet av ordning och reda och disciplin så hon känner igen en utsträckt hand när den träffar henne mitt i ansiktet.

Jimmy Åkesson är så usel att värre finns knappt .. beröringsskräcken med SD är nu så stor inom den rödgröna regeringen att vice statsministern inte ens kunde förmå sig att tacka för sig efter replikskiftet i riksdagen.

Kommer de övriga "godkända" partierna att följa hennes exempel så får väl SD egen majoritet i nästa val?

Skämskudde borde vara kostnadsfri för den som betalar sin tv- och radiolicens .. och om den som är ansvarig läser detta, så vill jag ha en gul med blå flamingos på.

Oppositionen som helhet ligger inte långt efter de läskiga sverigedemokraterna .. samma skrot och korn, om de inte lär sig veta hut, ta sitt ansvar för statsministerns politik och lära sig värdet av ordning, reda och disciplin.

I dag fick vi i sanning se en ny sida av Stefan Löfven, självgod, maktfullkomlig, arrogant och ..desperat?

Här behövs en Magdalena Ribbing som åtminstone kan lära statsministern lite om stil, skick och fason, vett och etikett och ordning, reda och disciplin .. även om han verkar räddningslöst förlorad när det gäller politisk fingertoppskänsla.
DN, DN, DN, Expr., Expr., Expr.,

2 kommentarer:

  1. Nu var det inte bara statsministern som var missnöjd, även AKB var missnöjd och sa bl.a. att Sverige behöver en ny regering. Så vad väntar hon på..? Det är ju bara att fälla regeringen om hon menar allvar med sina ord. Men, som vanligt så är det ju bara skitsnack och inget annat. Ordbajseri men ingen handlingskraft med andra ord. //tompas11

    SvaraRadera
  2. Nja, Magdalena RIbbing har tidigare visat tydligt att hon tycker man ska mobba ut någon som yttrar den minsta kritik mot förda invandringspolitik.

    SvaraRadera