söndag 3 juli 2016

35 fall av sexuella ofredanden i Karlstadsfestivalen. 5 anmälda våldtäkter, ..


.. ett femtontal sexuella ofredanden vid Bråvallafestivalen i Norrköpingen och en misstänkt våldtäkt vid Säljerydsfestivalen .. det är vad tidningarna rapporterat om från starten på festivalsommaren.

Samtidigt kan jag läsa vad Helene Bergman skriver på Ledarsidorna om hur Sveriges Förenade Muslimer i år har fått drygt en halv miljon i svenskt skattebidrag, som de bl.a använt till att engagera Imamen Muadh Zamzam för att föreläsa om skillnaden mellan "deras" kvinnor och "våra" kvinnor.

Vi och dom-samhället är alltså inte helt och hållet skapat av Sverigedemokraterna?

Helene Bergman ställer sig frågan om hur Sveriges Förenade Muslimers kvinnosyn går ihop med vår "feministiska" regerings jämställdhetsmål och citerar Regeringskansliet uppgift som svar .. ”Målet för jämställdhetspolitiken är att kvinnor och män ska ha samma makt att forma samhället och sina egna liv".

Imam Muadh slår fast att .. "om en flicka när hon är tolv år inte täcker sig kommer hon till helvetet. Täcker hon sig kommer hon till himlen. Det är så här det funkar. Bevisa att det är falskt. Det går inte. Det är bevisat att så är det" .. och fortsätter .. ”DOM andra skäms inte när de är nakna, nästan nakna de skäms inte!

DOM andra .. det är alltså de otäckta .. "nästan nakna" .. unga kvinnorna som finns på allmän plats, utan att skämmas, och därmed kan ses som tillåtet villebråd för hormonstinna unga män som har svårt att hantera sin egen sexualitet i förhållande till sin religion.

Imam Muadh avlönas med svenska skattepengar när han jämför "deras" och "våra" kvinnor med chokladbitar. "Den ena har papper på sig, den andra är utan papper".

”Med eller utan papper – vilken chokladbit vill du ha? Den med papper naturligtvis! Den är ren och fin och ingen har rört den!"

Jag kan se sambandet mellan män som tror på det budskapet och sexuella trakasserier riktade mot kvinnor som ändå kommer att hamna i helvetet på grund av sin olämpliga klädsel.

Alla män är inte våldtäktsmän. Alla män från Mellanöstern eller Afrika anser inte att de är i sin fulla rätt att tafsa på kvinnor. Alla muslimer tänker inte som Imam Muadh.

Men vi borde tala om dem som gör det. Vi borde få dem att inse hur föraktligt deras beteende är i ett modernt samhälle. "Våra" egna kräk vet det och skryter inte med sina handlingar .. "deras män" gör high five efter att ha tvångsjuckat mot en livrädd 12-årings kropp.

Men de som får ta de yttersta konsekvenserna av det som händer i dag är de ofödda barnen till dem som fingrar, klämmer, kladdar och våldtar. Vilket förmodligen är samma män som bränner, hotar, kastar sten och förstör.

Det är deras ofödda söner som får bära bördan av sina fäders gärningar. Det är deras döttrar som .. förpackade som chokladbitar .. ska försöka navigera i ett öppet, modernt samhälle samtidigt som de tvingas leva med rötterna i föräldrarnas tro på helt andra värderingar.

Jag har inte de rätta orden .. men jag tror att om vi inte offentligt tar avstånd från männen som lever med en förvirrad kvinnosyn och ett skevt förhållande till sin egen sexualitet, så skapar vi stora problem för deras ofödda barn.

För om de inte förstår det själva är det hög tid att de får veta det nu .. innan det är för sent.

I medierapporteringen och bland politiker och myndigheter finns en rädsla för att beröra ämnet. En oro för att "VI" ska skapa det "vi och dom-samhälle" som redan nu .. och dessutom på skattebetalarnas bekostnad .. rekommenderas av män som Imam Muadh.


Det bidraget borde ha använts till något bättre .. och svenska folket förtjänar ett större förtroende.6 kommentarer:

 1. Hej.

  Det finns ett fåtal sätt att ändra oönskade beteenden.

  När det gäller de män som S, V, Mp, m, Kd, C, och Fp (samt deras väljare) valt att prioritera för invandring finns det tre åtgärder:

  Repatriera.
  Arkebusera.
  Acceptera.

  Den som inte väljer, låter andra välja åt en. Då vi inte genomför avrättningar i Sverige, utan ger bevisat hänsynslösa och mordiska personer goda möjligheter att mörda fler, och inte kan varken acceptera beteendet eller dressera fram önskvärt sådant, återstår repatriera.

  Låt utvisning efter mångårigt arbetsläger vara en obligatorisk påföljd för brott av invandrare, gästarbetare, turister (oavsett om det rör sig om EU-medborgare eller ej).

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skjut, gräv, tig på lätt svenska?

   Radera
 2. Låter som om vi får börja om från Alsnö möte år 1280 och återinföra Kvinnofrid, Kyrkofrid, Tingsfrid och Hemfrid eller har jag missförstått något? /Gunilla

  SvaraRadera
 3. Finns bara en sak på kartan för mig. Är dessa muslimska män bevisligen ansvariga för sina handlingar så är det utvisning som gäller.
  Det ska inte slösas en enda skattekrona på dem att få dem att "bättra" sig. Det finns inte i deras värld att de ska göra det. För dem är det en enda sak som gäller: Islam.

  SvaraRadera
 4. Hej anybody! Med dagens officiellt inplanerade repatriering av obehöriga i Sverige, varför hyr vi inte in områden i andra stater, Ryssland, Rumänien, för att hålla migranterna avsides innan beslut om uppehållstillstånd fattats i Sverige? Nu är det uppenbart att vi inte klarar att upprätthålla vår egen gräns på ett säkert vis.

  SvaraRadera