måndag 24 juli 2017

.. och nu undrar vi alla: VAR ÄR ERIK BROMANDER!!


Erik Bromander, vem och var han nu är, verkar vara boven i dramat Transportstyrelsen.

Det var HAN som inte informerade infrastrukturminister Anna Johansson. Därmed var det också HAN som låg bakom hela haveriet som följde och följaktligen så var det också HAN som förorsakade kommunikationskaoset som Stefan Löfven tvingades visa upp för svenska folket i dag.

Erik Bromander borde ha sett till att Anna Johansson visste det som Anders Ygeman och Peter Hultqvist visste ett helt år innan Anna Johansson visste det för då hade ALLT sett HELT annorlunda ut.

Åtminstone för Stefan Löfven .. för då hade dagens situation varit Anna Johanssons fel.

Och hade inte Erik Bromander åkt så ihärdigt på semester att han blev av med jobbet så hade kanske Stefan Löfven kunnat ge honom sparken i stället för att tvingas försvara Anna Johansson .. som han nu känner fullt förtroende för eftersom hon blivit förd bakom ljuset av . tada .. Erik Bromander.

Men nu är Erik Bromander lika försvunnen som Stefan Löfven har varit och då blir det genast väldigt intressant att veta ..

.. vad vet Erik Bromander? Är det något mer som Erik Bromander undanhållit från Anna Johansson? Var den uteblivna informationen en hämnd eller var det Någon Annan som undanhöll informationen, som Erik Bromander undanhöll från Anna Johansson, från Erik Bromander?

Hur vet Anna Johansson att Erik Bromander hade den information som hon inte fick när den var aktuell utan ett år senare? Är den arkiverad, försvunnen, uppeldad eller tog Erik Bromander med sig den när han lämnade jobbet?

Hade Erik Bromander överhuvudtaget någon information som Anna Johansson inte fick? Är han skyldig, oskyldig, förvånad, på semester, gömd hemma hos Stefan Löfven eller väldigt överraskad över sin roll i det pågående haveriet?

Frågorna hopar sig och det är bara en som kan ge svar:

Så ... VAR ÄR ERIK BROMANDER??


4 kommentarer:

 1. Jag undrar var Mehmet Kaplan är? Han var ju IT-minister. Var är Peter Eriksson? Han är ju IT-minister. Det är rätt konstigt att dessa kan vara helt försvunna i vår uppkopplade värld.

  SvaraRadera
 2. Bromander??? Han hittas väl i en grusgrop utanför Tallin?

  SvaraRadera
 3. Erik Bromander är ansvarig för skeppet Vasas förlisning, skotten i Sarajevo, Wanseekonferensen och mordet på Gustav III. Bland annat.


  https://twitter.com/davidlinden1/status/889490874287235072

  SvaraRadera
 4. Känns som att Bromander är ett villospår.

  Om kulturen inom ett departement är så usel att underhuggare inte meddelar info uppåt så ligger det ansvaret på den som har ansvaret att genomdriva en bra kultur: chefen. Chefen bör då avgå.

  Samma gäller även kulturen departementen sinsemellan, och gentemot statsministern. Kan inte statsministern genomdriva en kultur där hot mot rikets säkerhet rapporteras så skall givetvis statsministern skyndsamt bytas ut.

  Är det däremot så att våra ministrar står och blåljuger för svenska folket så har de förlorat vårt förtroende och skall därför bytas ut.


  Alla vägar leder därmed till att regeringen är rökt. Eller borde vara det, om vi hade haft en opposition som var vaken.

  SvaraRadera