onsdag 5 november 2014

Herregud!!!

Finns det ingen som kan ge Gustav Fridolin meningsfulla arbetsuppgifter?
Korsord, Sudoku, virkning, stickning eller knyppling är utmärkt tidsfördriv och det sistnämnda kan till och med resultera i miljövänliga ullkoftor .. oumbärliga vid vilken miljökatastrof som helst.

Så snälla .. plocka undan alla möjligheter till godhets-selfies i form av Youtubefilmer, och ge vår nye minister en ask akvarellfärger och penslar, så att han kan illustrera sina innersta tankar på ett mindre skämskuddeframkallande sätt.


Cornucopia,

6 kommentarer:

 1. När man ser hans slips förstår man åtminstone vart alla magiska svampar tog vägen.

  SvaraRadera
 2. Han är totalt sanslös,och den här pajasen ska vara minister.

  SvaraRadera
 3. Jösses! Är detta det nya arbetssättet för ministrar, att sitta och göra sig dumma på YouTube genom att "prata som kidsen"

  Klipp dig och skaffa dig ett riktigt jobb!!

  SvaraRadera
 4. Peter Nicklasson5/11/14 19:56

  Men, vad då... om Bottenfärgs-Romson numera kommunicerar med journalisterna genom sms-intervjuer, så kan väl lille Fridolin få kommunicera med pöbeln via YouTube?
  Djävligt svårt att ställa följdfrågor i båda fallen - kanske avsikten också?

  Nästa vecka (ryktas det) kommer Åsa att förläna journalister med de snälla frågor extra smileys på sina intervjusvar. Gustav fortsätter med sina innovativa YT-klipp, nu med SD-fingret i luften under hash-taggen #AllaFårPåsarUtomSDsomFårLångfingret

  På Löfven-fronten funderas över om vi ska köra lågbudget-OS (ja, nu när ladorna är tomma, eller inte).
  Sverige har förresten råd, Sverige har alltid råd, vi är ju The Human Superpower Nation.
  Vi ska anställa en massa ingenjörstrainees från Somalia och andra berikande nationer som får bygga arenorna, det kommer att gå så bra så... http://www.expressen.se/nyheter/lofven-vill-ha-ett-lagpris-vm-i-sverige/

  SvaraRadera
 5. Det finns bättre lärare.

  I denna lilla bakgrunds text + ljud pratar den sötaste karaktären jag någonsin hört, och han lär Nissa att man ska inte gömma sig. Så jag skulle säga att han är 100 gånger bättre än herr Fridolin.

  https://www.youtube.com/watch?v=cbnglg5UzUE

  SvaraRadera
 6. Mera nyheter ifrån svamp regeringen :
  Även vår store skolminister Gustav Fridolin skall få hjälp av högskoleministern Helene Hellmark Knutsson med stavningen eftersom Fridolin inte verkar kunna skriva ett fb inlägg utan flera stavfel i några få meningar.
  dock saknar vår högskoleminister högskoleutbildning själv
  Hon kommenterar " Med kritor är Gustav jätteduktig ju"

  SvaraRadera