lördag 15 november 2014

Undergroundrörelsen Foliehattarnas krismöte.


Det står ett flygande tefat i skogen .. rapporterade Försvarshatten upphetsat.

Va!! .. reagerade Regeringshatten. Är du alldeles säker?

Nja .. vi HELT säkra på att det HAR stått där. Det finns inga andra alternativa förklaringar och det finns SPÅR!

Shit .. sa den Gröna Reservhatten. Tefat kan vi inte ta ställning till, låt oss ignorera det, begrava det eller tillsätta en utredning som kan avgöra om det finns, får finnas eller har funnits. Förmodligen är det bestyckat med MÄN i medelåldern, av obestämd färg som vi inte ens vet om den är miljöfarlig??

Absolut INTE, här krävs handlingskraft. Vi fördömer spåren å det skarpaste eftersom utomjordiska spår i naturen är kränkande och synnerligt allvarligt och fullständigt oacceptabelt. Det finns INGENTING som tyder på att vi gett något tillstånd till acceptabla kränkande parkeringar av utomjordiska farkoster någonstans? Eller har någon av er .. ??

Nejnejnejnejnej .. ekar Försvarshatten, Gröna Reservhatten och Gröna Reservhattens Gulaktiga kollega Språkhatten ivrigt. Ingen av OSS har varit i närheten av att bevilja något acceptabelt!!

Utanför den stängda dörren till den Hemliga Kammaren hörs ett instämmande mummel genom nyckelhålet. Något som gör alla trygga och glada eftersom de inte behöver förneka sin tidigare hållning tillsammans med den Röda Möjliggörarhatten

NATUREN?? ..  Vi måste tänka på naturen, möjligheten att upptäcka giftig, miljöfarlig, ytbehandling för tefat som inte finns med på EU:s lista över förbjudna kemikalier kan inte förbigås. ..  ryter Gröna Reservhatten ansvarsmedvetet aggressivt. Vad tror vi om drivmedlen och hur ser spåren ut?

Det FINNS foto!! Försvarshatten förevisar stolt en bild av spår. Det har vissa likheter med skoterspår, men dessa är utomjordiska eftersom de finns på en plats där det är alldeles uteslutet att det kan förekomma en inomjordisk skoter. Vi är HUNDRA PROCENT övertygade!! HUNDRA PROCENT!!

Eller till och med MER!!!

Men kära nån .. sa Gröna Reservhattens Gulaktiga kollega Språkhatten . Kan vi inte lägga ut en Youtubefilm med varma hälsningar till eventuella Aliens, och berätta hur stolta vi är över att de gästat just vår planet .. eventuellt genom att använda nya miljövänliga och alternativa drivmedel?  Det internationella hjärttecknet format av våra händer kommer att skapa band över universum. Lalalalalalala hmhm mmmm ..

Lalalalalala hmhm mmmm??

Lalalalalala LA hmhm mmmm! Förslag till universellt enande jämlikhetssång? Vi kan också klä av oss nakna och måla våra namn på kroppen för att skapa en gemensam debatt om jämlikhet mellan planeterna?

Shit pommfritt, feta förslag.. sa Regeringshatten lite modernt och tidsanpassat coolt. Ingen PANIK!! Ingen får drabbas av PANIK. Vi måste visa handlingskraft och se till att alla ser över sina krislådor och PANIK-sändare som en helt vanlig övning och så samlar vi ett säkerhetsråd av expertis i skyddsrummet för rådslag.

Vilken expertis kan vi tänka oss? .. undrade Försvarshatten intresserat medan han funderade över om tillfället krävde putsad Foliehjälm av 1:a graden.

Inte DU, pucko. Ut och förgör vad som bör förgöras. Vi .. dvs NI .. försvarar våra gränser med vapenkraft om så behövs. VI är vi som bestämmer och efter det avgör den Röda Möjliggörarhatten om vi bestämt  fel.

Låt oss isolera oss. Sätt på kaffet, korka upp konjaken, dra ner foliehattarna över öronen så att det inte läcker in onödig information. Fram med ögonbindlar mot skadlig belysning av frågan, dela ut fria ransoner av floskler och klyschor och hav full förtröstan på att nätet av chemtrail gör sin plikt och för oss tillbaka till en tid där vi känner igen oss och vet hur vi ska reagera så att det som händer nu inte händer sen. Eller då? .. nu?? ... när det verkligen händer? OM det händer?

Framför allt. Ingen PANIK!! Inga förhastade uttalande eller helst INGA uttalanden och låt oss sedan förhålla oss till rådets rekommendationer.

HAV full förtröstan?? Kan vi inte göra en film i stället? Jag kan göra jättefina hjärtan med händerna ... titta bara? Fiiiina va?


Expr., DN, DN, DN, SvD,

2 kommentarer:

  1. Ha.ha roligt men läskigt nog känns det alltför likt verkligheten.

    SvaraRadera
  2. fem guldstjärnor och tack för garvet. =)

    SvaraRadera