måndag 4 mars 2013

Gästbloggare .. storviltjägaren Hittekatten.Innanför mitt staket, i mitt rike, finns det av någon anledning ett hus för bilar?

Det har bara tre väggar så det går inte att bo där, men man kan krypa in under en brädhög längst in och sedan fortsätta in under ett annat litet hus som de byggt för skottkärror och redskap?

Men ingenstans på hela området finns det, av någon obegriplig anledning, ett hus för en katt?

Ibland vet jag inte riktigt hur de tänker och prioriterar?

När jag först tog över området var det lite sparsamt med jaktlyckan, så när jag hittade ett gammalt lager av sorkar och möss som någon tidigare ledare lämnat efter sig, så prisade jag min lycka.

Ett framgångsrikt ledarskap befästs ju .. som alla vet .. av vilka resultat man kan visa upp för de ovärdiga undersåtarna.

Det var bara ett problem. De var så platta och stela, de gamla mössen och sorkarna? Det var svårt att få det riktigt nyfångade utseendet på dem? Svansarna, till exempel, pekade rakt ut på ett ovärdigt och lätt löjeväckande sätt .. även fast jag lekte och tuggade till dem så de skulle få en mer nutidsanpassad fason.

Min Människa skrattade när jag stolt visade upp dem och sa att jag såg ut som en socialdemokratisk partiledare som presenterade förra årtiondets politiska vision??

Vad hon nu menade med det?

AB,

1 kommentar:

  1. Tjena Katten!

    Du kan hälsa matte att dina möss ser lika fina ut som hur bra M lyckades med det som S sägs ska sätta sig för.

    SvaraRadera