måndag 4 mars 2013

Jag blir alldeles varm om hjärtat ..


.. när jag läser att Morgan Johansson ska bli nominerad till Socialdemokraternas mäktiga verkställande utskott av sina kamrater i Skånedistriktet.

Jag har verkligen flyt just nu!

Morgan Johansson är det närmaste en klon jag kan tänka mig, om jag tänker på Ylva Johansson. En perfekt medlem i det verkställande utskottet som kan sitta kvar i evigheters evighet som beundrande sidekick till vilken partiledare som helst, kan strida för vilka åsikter som helst och anklaga alternativt försvara vem som helst för vad som helst. Jag behöver bara googla några sidor så får jag det bekräftat.

Jag älskar förutsägbarheten hos Socialdemokraterna och nu väntar jag bara på att de aktiverar Mona Sahlin i valrörelsen i de invandrartäta distrikten så att de som aldrig kan nomineras till platser i VU, åtminstone får hjälp med att rösta på rätt parti.

Får sedan Håkan Juholt den framskjutna plats i valrörelsen som Stefan Löfven har lovat, så är min lycka total. Då kommer den här bloggen att skriva sig själv i ett och ett halvt år.

Men till att börja med hoppas jag att vännerna i Skåne gör som Hasse Alfredsson uppmanar församlingen i sin sketch om Pastor Jansson .. Rösta på Morgan Johansson - han har inte en bestämd åsikt om någonting!

Det verkar vara mitt år i år? Och om jag ska vara ärlig så tycker jag att jag gjort mig förtjänt av det.


AB, AB, Expr.,

8 kommentarer:

 1. Nej,nej,inte Mona Sahlin,hellre Julholt,där var det i alla fall drag under galocherna.Men jag tycker inte alliansen har visat sig vara rakryggade ,Dissningen av migrationsministern var inte särskilt snyggt av Reinfeldt.Det handlar tydligen mest om att hålla sig väl med alla.
  TILL KATTEN- Du vet väl vilken månad det är nu?Så ut och gör det du ska.

  SvaraRadera
 2. Äntligen som Gert Fylking skulle ha sagt. Det här är måste vara ditt år!

  SvaraRadera
 3. haha....tumme upp

  SvaraRadera
 4. Ack ja, det mest iögonfallande är Johan Westerholms hyllning av Morgan Johansson. För ett år sedan var det tvärtom. Men det är klart att stryka medhårs gagnar ju den egna karriären. Äckligt, faktiskt.

  SvaraRadera
 5. yeesp = fan, kan vi inte dissekera näthatet en liten stund till?O=

  http://www.newsmill.se/artikel/2013/02/17/n-r-makten-n-tf-raktar-medborgarna

  SvaraRadera
 6. Anonym 20:32 .. Jag reagerade med samma besvikelse som du, även om det inte kändes oväntat. Inte undra på att politikerföraktet växer när spelet exponeras så tydligt som det gör i dag.

  Maja .. jag har näthats-debatten ända upp i halsen. Det körs upp i ansiktet på alla som inte kommenterar på önskat sätt. En del bloggar som enbart har varut intressanta i kommentarsfälten har förvandlats till orgier i smetig beundran. Uuurkkk!!!

  SvaraRadera
 7. Jag känner för lite näthat i dag.

  Ha ha ha, men jag läste om den där italienska clownen som fick så många röster och helt plötsligt fick jag Juholt-abstinens. :-)

  /Henrico

  SvaraRadera
 8. Ja du Henrico .. Jag säger som den sjätte mannen; Gud vad jag saknar Håkan Juholt!! ;-)

  SvaraRadera