fredag 5 augusti 2016

Henrietta Folkesson sågar Täppas Fogelberg jäms med fotknölarna ..


.. i dagens Ring P1 .. 15:30 in i programmet .. och jag måste erkänna att jag helt och fullt delar hennes vrede och frustration .. inklusive varje enskild svordom.

Ämnet var sexuella trakasserier, en kvinna, ca 60 år, hade blivit sexuellt trakasserad av alla typer av män i hela sitt liv, en kvinna, ca 70 år, hade aldrig blivit sexuellt trakasserad av några män alls och i det sammanhanget hade Henrietta, som var 50 fyllda, naturligtvis fel erfarenheter och åsikter när hon talade om de män som vänstern av någon anledning föredrar att kalla "mörkertal".

Inte blev det hela mindre njutbart av att den "gode" Täppas så till den milda grad tappade fattningen att han började yra om främlingsfientlighet .. vad annars .. Henriettas och särskilt en av de rättänkande kvinnornas "fantastiska kroppar" .. "riktiga godingar" .. och att Henrietta verkade vara för snygg!?

Jag delar också Henriettas Folkessons syn på Täppas Fogelberg .. en man med EN åsikt, som dessutom är den enda som får diskuteras i Ring P1 .. programmet "där du som lyssnare ringer in och bestämmer vad du vill diskutera med programledaren och andra lyssnare .. om samtalet inte ska avslutas mitt i en "olämplig" mening.


8 kommentarer:

 1. Ja jag lyssnade också på Henrietta när hon sade sanningen med stort S. Bra!
  Och vad den bedrövliga Täppas tycker och tänker är ju allmänt känt sedan länge. //tompas11

  SvaraRadera
 2. Hej anybody! Instämmer! Det saknas öppet forum i radio och television! Vi blir hela tiden fler och fler som inser hur dagens utveckling leder Sverige till avgrunden, men vi saknar forum att problematisera hedersvåld, pedofili, bigami etc. Nu avråds vi också av vår kyrka att bära kors, då detta kan sänka olämpliga signaler!

  SvaraRadera
 3. Icke-tafsande pursvenska män tycks ha blivit utsedda till rena "riksproblem" numera av vänster-liberala medier, ett "kollektivt ansvar" påstås ligga hos dem, hos de laglydiga, icke-tafsande pursvenska männen! Hur blev det så? Hur hamnade man där? Och hur kommer man ur det?

  SvaraRadera
 4. Uppfriskande att höra Henrietta! Önskar att fler kan få komma fram och säga sin mening på ett sånt ärligt sätt.
  Håller även med Hans, 89 år (24min in i programmet).
  /pms

  SvaraRadera
 5. Henrietta Folkesson, utmärkt bakgrund för att ta över som kombinerad kultur- och jämställdhetsminister.
  Tack Anybody - vilken gåva att på lördagsmorgon höra någon som säger sin uppriktiga mening i radio.

  SvaraRadera
 6. Hej.

  Är förbjuden av läkare att lyssna på 'Ring P1', sedan flera år. Är även förbjuden av makan då hon inte stod ut med mitt skrikande och med flygande radioapparater. Sopa fick jag göra själv, som sig bör.

  'Kul' att höra att Täppas håller stilen. Har förhandscensuren av uppringare börjat fallera för den gamle judehataren och hans rasistkollega Pascalidou?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 7. Äntligen, äntligen någon rakt ut säger vad som händer i vårt sammhälle idag. Stort tack och skäms täppas. Kalle

  SvaraRadera
 8. Henrietta, jag ska inte tafsa på dig, jag vill ge dig en stor kram!!!!!
  Uppfriskande samtal att lyssna på!!!
  Jonas.

  SvaraRadera