tisdag 14 augusti 2018

En organiserad massattack av STOR politisk betydelse??


Det har brunnit en jädrans massa bilar på flera olika ställen i landet och med tanke på den panik det har förorsakat, så kommer det förmodligen att brinna fler.

Det är visserligen inte första gången det händer, men om oroligheterna fortsätter kan det hota Socialdemokraternas valplanering!!

Statsminister Löfven blir så frustrerad att han tar till kraftord - "Vad fan håller ni på med?" – och då vet vi att gårdagens händelserna har en högre angelägenhetsgrad än ”helt oacceptabelt” eller ”inte ok”.

De röda, de som brinner för att hjälpa de hjälplösa, värnlösa, frustrerade och sysslolösa stackarna som tvingas leva i landets utanförskapsområden, måste helt enkelt hitta en konspiration som tar fokus från regeringens passivitet och lägger ansvaret på den livsfarliga GSD-rörelsen*.

Nattens händelser med maskerade män som brände ett stort antal bilar med 1 månad kvar till valet var välorganiserat. Skulle inte förvåna mig om extremhögern var inblandade på något sätt”, skriver riksdagsledamoten Daniel Riazat(V) på Twitter.

Aftonbladets Anders Lindberg varnar ..

.. Märkliga händelser som kan få stor politisk betydelse nära val bör myndigheter och media vara vaksamma mot. Det visar erfarenheten.

.. Väldigt märklig tidpunkt för en organiserad massattack mot bilar på detta sätt. Nästan som om syftet var att påverka valet. Hoppas polisen jobbar snabbt.

.. Politisk extremism bakom bilbränder i Berlin!!

Centerpartiets rättspolitiske talesperson Johan Hedin blir också förbannad ansluter sig till samma konspirationsteori .. ”Det kan bara finnas en agenda för detta beteende: de vill att valet ska handla om bilbränder. De vill underblåsa avsky och rädsla. De måste rimligen önska sprida bilden av ett laglöst Sverige i upplösning. I vilket syfte det görs kan man bara spekulera i. Jag hoppas på att det hela inte är orkestrerat av de mörkerkrafter som hotar vår demokrati och vårt oberoende, men det är inte mycket till hopp: effekten är ju densamma oavsett vilket.”

Andra, mer anonyma, sprider rykten om att ”någon” betalat för denna samordnade attack eftersom ”ortens ungdomar” är alldeles för korkade och helt saknar förmåga att samordna några som helst samordnade attacker. Något som jag personligen skulle uppleva som lite kränkande om jag tillhörde den gruppen.

Till och med jag och mina jämnåriga pantertanter skulle kunna samordna ”attacker med militär precision” över en ganska stor yta enbart med hjälp av vanliga SMS.

På twitter köper Teodor Koistinen inte det resonemanget .. Men alltså tror ni på allvar inte att folk som kan administrera knarkhandel över flera länder för miljoner ned till sista grammet inte klarar av att tutta eld på flera bilar samtidigt? Bara för att man saknar moral behöver man inte vara lågintelligent.

Förmodligen har han missat hela grejen med knarkhandeln ur ett vänsterperspektiv. Det är ju de RIKA som administrerar världens knarkhandel genom att köpa knarket av dem som avlönas av de VERKLIGT RIKA knarkhandlarna som skrattar hela vägen till banken samtidigt som de umgås med de RIKA som tydligen är förutsättningen för deras egen rikedom. Hur det nu går ihop sig?

Men enligt den logiken är det ju busenkelt att sätta stopp för knarkhandeln och missbruket. Rösta på Vänstern, befria de RIKA från deras förmögenheter eller drogtesta, tvångsinternera och avgifta ALLA RIKA på trevliga anstalter och .. vips .. så blir knarkbaronerna luspanka och drogfria. Utan knarkhandel blir det dessutom ingen gängkriminalitet och därmed inga utanförskapsområden och dessutom inga bilbränder!!

Tjolahopp!!

Herregud vad jag är trött på den här valrörelsen. Finns det verkligen inget sätt att få valet överstökat lite tidigare så vi slipper alla konspirationsteorier, lögner, beskyllningar, demonstrationer/motdemonstrationer, vandaliseringar och våldsamheter som kommer att tvingas på oss oskyldiga väljare fram till den 9:e september??


*GynnaSverigeDemokraterna


3 kommentarer:

 1. Alltså det här valet.
  Politiker tror att främande makt eller högerextremister försöker påverka valet genom att organisera kriminella invandrarbarn i förorten att bränna bilar!!!?

  Politiker försöker också lura i oss att om vi röstar rätt så får vi bättre väder och slipper torka och skogsbränder.

  Politikerna försöker också få oss att tro att elcyklar och elbilar ska rädda miljön, bara vi förbjuder Dieselbilar,traktorer och skördetröskor. Flygplan däremot ska inte förbjudas. Där kommer den fantastiska tekniken att lösa alla problem av sig själv.

  SvaraRadera
 2. Förstår svenska politiker vad terrorism är? Är det alldeles säkert det? Eller är den obegriplig om den riktas mot saker, ting & föremål? Blir den då så gåtfull att det bara kan röra sig om "motivlös förstörelse" som utlösts av att någon eller några hade lite att göra (även om gärningsmännen medvetet i grupp tycks ha klätt ut sig så de liknar hur ökända terror-grupper brukar se ut i sin bloddrypande video-"reklam")?

  SvaraRadera
 3. Hej Any

  Det var ingen "massatack" utan ett planerat och samordnat terrordåd.

  Länge sedan Baader-Meinhof intog ambassaden i Stockholm.
  Och då var det bara en "handfull" terrorister.

  Nu bedömer SÄPO att det kan röra sig om tusental!

  Terror betyder att man sätter skräck i civilsamhället...och oavsedd vilka media man väljer så överskugga detta dåd allt annat....just nu?

  Mera är att vänta...

  SvaraRadera