måndag 4 mars 2013

Gästbloggare ... Hittekatten.Eftersom min Människa plötsligt blivit mer alert, aktiv och kattaktig än vad hon varit sista tiden, så lämnade hon över den här ytan till mig för att slippa känna sig tvungen att prestera någonting läsvärt.

Typiskt! Gissa hur meningsfullt det känns på en skala mellan 1-10?

Minus 7.5 ungefär!

Men eftersom hon faktiskt räddat mitt liv, även om hon tog nästan oförlåtligt lång tid på sig .. så ställer jag upp. Men inga berättelser om mitt förflutna, det har jag förträngt vid det här laget .. möjligen kan jag tänka mig en kort sammanfattning:

Hunger, ensamhet, rädsla, kyla och svält ... upphittad .. enkelrum, roomservice!! och SÖMN .. revirstrid och maktkamp .. HEMMA!

Mina första utsövda och mätta dagar gick åt till att sätta mig i respekt. Det är mycket viktigt att sätta ner tassen från börjar så att inga tråkiga missförstånd uppstår. Irriterande tvivel och tjafs om vem som bestämmer till exempel.

En ledare är alltid en ledare, eller hur? Ju mer tjafs, desto sämre ledare. En del tycker att man kan "komma överens" eller "tala om saken" .. som till exempel min Människa, men det tycker jag är totalt slöseri med tid. Däremot kan man låtsas att möjligheten finns .. någon annan gång, när det passar sig bättre .. det vill säga, aldrig.

Jag tror att det är innehållet när människan talar om politik .. med väääldigt många ord?

I vilket fall som helst så beslutade jag mig för att IGNORERA de andra katterna som fanns i mitt nya hem. Jag fröööös ut dem ..så gott det gick. Fast två av dem var väldigt svårignorerade .. Siamesen och den Rutiga Katten.

Rätt jobbiga typer, som på fullt allvar trodde att de kunde göra anspråk på den maktposition som var MIN!

Makten över människorna innanför staketet .. gränsen till omvärlden.

Mitt folk!


Citat .. "Ge ALDRIG upp .. se framåt .. för i morgon kanske du hittar början till den bästa delen av ditt liv!"/Hittekatten

4 kommentarer:

 1. Välkommen Katten.Vet du vilken tur du har som har fått en bra familj? Ta väl vara på dina nio liv.

  SvaraRadera
 2. Hittekatten sa .. åjavars, det är väl snarare familjen som ska glädjas åt att ha hittat MIG!! Katternas Katt .. det måste vara större att få än något annat??

  SvaraRadera
 3. ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ !!!

  SvaraRadera
 4. Du behöver inte känna någon press. Dina träffsäkra reflektioner kommer vara lika intressanta nästa år, eller året efter det. Ta hand om dig....

  SvaraRadera