lördag 5 november 2016

Svenska "hjälte-vänstern" blir mer och mer obegriplig och tragisk.


Här går till exempel Henrik Schyffert till modig attack mot Sverigedemokraterna i TV4!!

Ungefär samtidigt som Expressens Karin Olsson levererar en bredsida mot Grand Hotels brist på värdegrund i samband med Sverigedemokraternas "Vidriga party".


Det brinner bilar i förorterna, unga kvinnor förtrycks och utsätts för hedersvåld, fler och fler elever upplever skoldagen som skrämmande och resultaten sjunker, antalet våldtäkter stiger, hjälplösa äldre isoleras i hemmen, åldringsrånen ökar, gängvåld med dödsskjutningar blir allt vanligare, sjukvården räcker inte till för alla, funktionshindrade sorteras ut ur systemet, tbc-smittan sprids åter i landet, den våldsbejakande islamismen får allt större spridning hos unga,  psykiskt sjuka delas upp i lindrigt, medel eller svårt stressade eller deprimerade och det gäller att fortast möjligt bli svårt sjuk för att få vårdens fulla uppmärksamhet och finns det minsta lilla arbetsförmåga i något yrke där det aldrig finns några arbeten, så spelar det ingen roll vad läkarintyget säger .. det är bara att knega på eller ställa sig till arbetsmarknadens förfogande.

Någon lösning på bostadslösheten syns inte vid horisonten, poliserna blir färre och färre samtidigt som rättssamhället verkar spricka i sömmarna .. det sk samhällskontraktet upplevs som brutet av dem som är mest utsatta och behöver det bäst.

Det finns gott om frågor som borde väcka vänsterns påstådda engagemang, empati och solidaritet med och för de svaga och utsatta .. men vad gör de?

Lajvar 30-talet?

Rollbesättningen verkar vara .. vänstersidan i svensk politik = det "riktiga" Sverige som INTE agerade safe, fegt och svekfullt mot Danmark och Norge samtidigt som gränserna stängdes för judar som flydde för livet.

Flyktingar/asylsökande från Mellanöstern och Nordafrika får spela judarnas roll och får all den hjälp judarna INTE fick då det verkligen behövdes för ca 80 år sedan. 

Svenska sverigedemokrater och deras väljare målas upp som det tyska tredje riket, de italienska fascisterna, SS, Hitler och Mussolini i en salig röra och får motta det "modiga" hat som den svenska eliten höll inne med på 1930-talet.

Så, istället för att visa prov på sin omtalade Värdegrund, reagera, agera och försöka göra skillnad för dem som just nu .. just i dag .. skulle behöva lite äkta engagemang och empati så går hjälte-vänsteraktivisterna all in för att ..

.. sänka Grand Hotel i en nätkampanj på twitter, som hämnd för att de ställer samma lokaler till förfogande för högernationalisterna, som de gjorde för nazisten Hermann Göring för drygt 80 år sedan??


Jisses!


DN, SvD,

7 kommentarer:

 1. Min fråga är egentligen, när ska Schyffert bli rolig och leverera humor?
  Han var ju inte ens rolig när det begav sig med Rheborg et al.

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Demokrati är en uppsättning värderingar, och måste så vara eljest det endast blir en formell procedur. Demokrati är dessutom en funktion av demografi, och med allmän tillgång till deltagande i proceduren samt läpparnas bekännelse till värderingarna, blir värdegrunden (för att använda ett fult ord) minsta gemensamma nämnaren. I det här fallet personifierat av Henrik Schyffert, en kändis-kändis, som får låna sitt ansikte åt den pöbelmentalitet som demokrati nu betyder.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 3. Tänk, att var gång jag ser Schyffert in action desto mer känner jag sympati med Putin. Ja, jag vet att det är fel men det är så skönt att se en karl vilja framstå som en karl.
  Vad Schyffert är vet jag inte.

  SvaraRadera
 4. Men är inte svensk media-vänster rejält "på dekis"? Man verkar inte ha hört vad vanligt fölk tycker kring sina köksbord på...decennier? Man låter som en samling spöken på en herrgård, undrar när det Herrskapet åt en hamburgare senast?

  SvaraRadera
 5. Briljant summerat.

  SvaraRadera
 6. Hej anybody! Det hettar till mer och mer! Nu fattas pengar att försörja folk som mottagits i Sverige och regeringen och kommunerna måste höja skatterna till detta ändamål. Men när vägs enda nåtts, måste bidragen sänkas för att minimera pullfaktorerna att söka medborgarskap i Sverige.

  SvaraRadera
 7. Han är en bitter gubbkärring som inte är rolig längre, därför gör han dessa korkade grejor. Syns man och hörs man inte så finns man inte.

  SvaraRadera