söndag 23 september 2018

Vad ska resten av världen tänka om Sverige!!


Vår feministiska utrikesminister Margot Wallström har talat med DN - Sveriges anseende skulle skadas om andre vice talman Björn Söder åter blir aktuell för posten.

Vilken signal skulle det skicka om Sverige till resten av världen!

Eftersom Björn Söder redan har varit andre vice talman i fyra år, kan jag inte tänka mig att annat än att signalen redan har gått fram.

Men om Socialdemokraterna skulle välja en kommunist som andre vice talman, tror jag att det skulle skicka en rätt tydlig signal om att Socialdemokraterna tagit ett rejält kliv till vänster.

Eftersom Jonas Sjöstedt begärt sluten omröstning är det rätt troligt att sossarnas vänstergäng kommer att utnyttja tillfället till olydnad precis som Centerns SD-allergiker och om resultatet blir det önskade så önskar nog många att den signalen hade skickats redan före den 9 september.

Jag begär inte att Vänstern ska hamna i samma frysbox som Sverigedemokraterna även om de förtjänar den platsen lika mycket, eller lite, beroende på hur man ser det.

Herregud, jag är tål det mesta, vår hittekatt var övertygad kommunist och vår siames Maurice har ett rent sverigedemokratiskt förhållandet till det ökade antalet vita katter med olikfärgade svansar i området - vad det nu kan ge för signal till resten av landet?

Om någon undrar så är hunden, vår älskade Rackarkott, lika borgerlig som alla andra hundar som ser värdet i att inte bita handen som föder dem.

Men signalvärdet till resten av VÄRLDEN och skadan på Sveriges ANSEENDE blir nog större om vi får en kommunist som andre vice talman än om vi behåller den som vi redan har.


2 kommentarer:

 1. Hej.

  Det har inte gått upp för judehataren Wallström att Sveriges anseende är det sista hon skall bry sig om?

  Det har inte gått upp för någon av dessa som talar om anseende att just anseende får man genom hur man för sig, och vad man tar för sig?

  Nej, det verkar inte så. De verkar tro och tänka en smula viktorianskt, faktiskt. Anseendet håller sig stadigt och fint om man bara har rent inunder, och folkhemmet visas fram som ett exemplariskt dockhem, komplett med egen järnväg.

  Och bakom fasaden? Bakom denna den socialdemokratiska Potemkinkulissens diskreta charm?

  Där finns vi, som de kallar fula, skitiga och elaka.

  Vi som går med ruttnande tänder i munnen.
  Vi som går med sprängande värk i ryggen.
  Vi som tappas bort i byråkratin.
  Vi som bara räknas när skatten skall in.
  Vi som nu alltmer tar farväl av Sverige, först ekonomiskt, sedan själsligen och fysiskt, och till slut även rent mentalt.

  Att det bekräftar den prydno till hybris Wallströms personkrets och högsta kast lever i när de fokuserar på anseendet hos ett litet obetydligt land som inte ens grannländerna nu bryr sig om annat än av nödtvång...

  För att citera en politikerbekant med försänkningar i Bryssel: "Du måste förstå att egentligen sk*ter resten av Europa fullständigt i vad som händer med Sverige."

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  SvaraRadera
 2. Om det värsta problem vi har är att SD "kan få inflytande", vilket övriga partier verkar rörande överens om, så kan det väl ändå inte vara så illa ställt med Sverige?

  SvaraRadera