onsdag 13 april 2011

Det är något som fattas?

På en hylla på vinden står en kraftigt cerisefärgad stövel .. även om den ser röd ut på bilden. Det är en trevlig och bra stövel och jag tycker mycket om den .. det är bara ett fel.


Det finns bara den??


Jag kan omöjligt tro att jag gjorde mig besväret att bära upp EN stövel på vinden den dagen det begav sig?? Det låter för rubbat även för att ha hänt någon av mina mer ofokuserade dagar .. men var är den andra??


Jag har letat och letat .. bakom, under och ovanpå, men inte hittat något annat än fjolårets, äckliga döda flugor. En ceriserosa stövel .. den borde ju synas tycker man??


Suck .. det är ett fullständigt mysterium och nu är jag fast med den här ensamma stackaren, för jag ger mig sjutton på att om jag slänger den, så kommer den andra stå på ett fullständigt rimligt ställe och hånle när jag tittar in på vinden nästa gång.


Förresten påminner den här stackars stöveln om socialdemokraterna just nu. Den lyser i en stark färg, den ser ut att vara som ny, den fungerar på ena foten .. men man kan inte använda den till något. Den är bara en del av en större bild .. det som behövs för att den ska fungera fattas.


Om jag lade ut den på Tradera under rubriken "Cerisefärgad skinnstövel", så skulle säkert någon lägga ett bud på den .. men precis som när det gäller sossarna, låter de sig luras av den vackra bilden och inser inte att innehållet i paketet kommer att göra dem grymt besvikna.


Jag ska spara den här stöveln till hösten 2014 har jag bestämt .. så får vi se vad jag hittar på med den då??


Bloggare: Tokmoderaten

5 kommentarer:

 1. Kusinen från landet13/4/11 16:09

  Kan din vind vara stövelätare, på samma sätt som de flesta tvättmaskiner är strumpätare? Jag har aldrig förstått varför de bara äter den ena strumpan i paret.

  SvaraRadera
 2. Tack för dagens skratt! :)

  SvaraRadera
 3. Yey! Ett skoinlägg :-D

  SvaraRadera
 4. @Hmm .. det kommer mera .. och BARA för dig!! ;-)

  SvaraRadera
 5. Var det höger eller vänster stövel kvar? Blir det inte för mycket missmatch av det hela kan du få en vänster grön Tretorn gummistövel med snörning. Den är oanvänd och vart änka/änkling per omgående när paret var nyköpt. Jag kunde inte använda dem en endaste gång eftersom den blivit singel inför första skogspromenaden för 3 år sedan. Går storlek 42 bra? Det är vad den är.

  SvaraRadera