Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

torsdag 14 april 2011

Rik OCH Rolig??

Vid närmare eftertanke och efter en lätt inventering, så inser jag att jag har tillräckligt med skor för att kunna sko-blogga fram till i höst. Sedan får jag ta till scarves, hattar och handväskor för att klara mig året ut .. det känns tryggt och bra.


När jag såg Aftonbladets rubrik, "Rik och rolig - då blir du gift", så sprang jag genast och hämtade de här skorna som är de "roligaste" jag har. I alla fall tycker jag det .. jag känner mig väldigt underhållande i dem.


Så även om jag inte är RIK .. så kanske jag är ROLIG .. eller åtminstone har roliga skor och det är DÄRFÖR som jag "lyckades bli gift", tänkte jag då skriva någonting om!

Men säg den lycka som varar .. själva AB-artikeln handlade om Rika och Roliga MÄN!! Det är de som blir gifta om de är rika och roliga .. sådana som jag hänger bara på förmögenheten och roligheten och försöker håva in vinsten? Kvinnor behöver inte vara varken rika eller roliga .. de behöver bara hitta en passande man??


Det är knepigt det där med könen och hur man ska förhålla sig tycker jag. Man blir lätt lite förvirrad .. hur ska man vara egentligen för att vara som man ska????


Så nu sitter jag här med en bild på "roliga skor" och har tappat bort inlägget som borde ha hört till! Desperat söker jag inspiration och hittar Lars Lindströms krönika i Expressen där det fastslås att svenskarna är ett ovanligt LYCKLIGT folk?

Oj, oj, oj .. vilket livsfarligt påstående! Det är nog nästan värre än att påstå att man är NÖJD!! Vi svenskar är nog av princip varken det ena eller andra, tror jag? Men man kan kanske tolka det som om vi inte är såååå olyckliga och missnöjda som det verkar?? Då blir det en acceptabel skillnad, tror jag .. vi vill ju inte ha en folkstorm eller bloggbävning om det inte behövs.


Men .. lycklig och nöjd är vad jag är med mina skor på bilden ovan .. och i och med det så har jag äntligen och mödosamt knytit ihop det här fullständigt urspårade inlägget.

3 kommentarer:

 1. Skorna är inte bara roliga, de ser faktiskt bekväma ut trotts klack :D

  SvaraRadera
 2. Behöver rika verkligen vara roliga? Det verkar ju gå bra även för rika tråkmånsar, bara de är tillräckligt förmögna.

  SvaraRadera
 3. bättre vara rik och rolig än fattig och orolig ...
  J-O

  SvaraRadera