Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

torsdag 7 april 2011

"Ubi doo jag vill ju va som duuu ..

.. jag vill se ut som du .. gå som du, duuu .. Ja det är ju så .. så kan det gååå .. att lära sig å bli en sån som mej."


Tommy Waidelich verkar vara en kille som har rätt värderingar. Han gillar Anders Borg .. han tycker att Anders Borg har gjort ett bra arbete .. han litar på Anders Borg .. precis som jag!!


Liite oväntat är det kanske efter Håkan Juholts linjetal, men å andra sidan kanske Håkan Juholt OCKSÅ gillar Anders Borg?? Kanske till och med Fredrik Reinfeldt?? I smyyyyg .. som Lotta på Bråkmakargatan??


Tommy Waiderlich gillar Anders Borg så till den milda grad att han kan tänka sig ytterligare jobbskatteavdrag eftersom sossarnas tidigare skattepolitik "skrämde många" av väljarna. Fastighetsskatten tycker han kanske inte är sååå viktig och förmögenhetsskatten tycker han inte om .. men Euro(?) verkar bra. Rut och Rot är också borgerliga genidrag som kan bli socialdemokratiska genidrag om man målar dem röda och delar ut dem i jämlika tjänstepengar .. lika mycket till var och en i Sverige .. oavsett om vi behöver dem eller inte!!


DÅ blir det ju inte de RIKA som kan betala för reparationer och städning .. utan FLERBARNSFAMILJERNA som kan sälja "tjänstepengscheckar" till de RIKA och på det viset göra sig en extra hacka utan att det blir ojämlikt på något sätt .. eller hur det nu var eller skulle bli????


Det blir nästan som KD, när jag tänker efter?? Ju fler barn desto fler gratischeckar för hushållsnära tjänster?? Vad säger feministerna om det? Bra? Eller dåligt??


I vilket fall som helst .. röstar vi på sossarna i nästa val så kan vi känna oss trygga!!


Vid det laget har nog Tommy Waidelich blivit varm i kläderna och blivit till förväxling lik Anders Borg .. ja, kanske till och med BLIVIT Anders Borg ... light???

2 kommentarer:

  1. Tommy W bli som Anders Borg????? Men snälla du hur skall ha bli lik Världens sexigaste finansminister? Han verkar trevlig och det är väl bra - men men han blir inte ens en lightvariant av den fantastiske(suck) Anders Borg.

    SvaraRadera
  2. Jättesvårt att se skillnad mellan höger och vänster. Trångt på mittfältet.

    SvaraRadera