Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

söndag 3 april 2011

Förklädnadskonstnärer!

Jag ser bilder på hundar i AB och läser om den nya trenden i USA som går ut på att man ska förvandla sin hund till något icke-hundliknande på två timmar .. och vinna massor av pengar om man verkligen lyckas få hunden att se ut som något annat än en hund??


Hahaha .. det där är väl ingenting. Det klarar mina hundar av själva på en kvart, och då blir det inte några löjeväckande utstyrslar som inte går att använda till någonting nyttigt alls, utan funktionsdugliga och verkligt ANVÄNDBARA kreationer.


Hundar har nämligen ett litet knep som de använder sig av när de ska jaga eller av annan anledning vill smyga sig på ett inte ont anande annat djur.


De rullar sig i det andra djurets avföring, om de kan hitta någon .. annars duger det tydligen med vilken oaptitlig sörja som helst.


Förklädda på detta sätt tror de sig kunna lura precis vem som helst. Här kommer det INTE en hund smygande .. utan något annat, helt ofarligt. Ibland kommer det till och med en BIL .. på fyra ben och väl inrullad i grus, sand, olja eller andra spillda bilvårdsprodukter.


Vi hade en vit Border Collie som var förklädnadskonstnär!


Eftersom vi bodde på landet, helt omgivna av beteshagar, valde hon för det mesta att förklä sig till KO! Det är svårt att beskriva den stolta tillfredsställelse som speglades i hennes uppsyn när hon, maskerad till oigenkännlighet, kom hem för att visa upp sig .. och hennes absoluta FÖRVÅNING när korna tog en stor omväg runt henne när hon satt mitt i hagen, fullständigt täckt av koskit och såg oskyldig ut.


Men hon överträffade sig själv när hon under en skogspromenad hittade en hög som en nödig älg lagt i blåbärsriset. Det var en förklädnad i värdsmästarklass, brunt och blått på vit och svart botten, toppad med granris och pinnar.


Hade det varit nu .. och i USA .. så hade vi varit stenrika nu!!


Men vi badade helt sonika bort alltihopa .. vilket hon förmodligen tyckte var ett fruktansvärt slöseri!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar