onsdag 15 februari 2012

Det här är feghet!

Socialdemokraterna var helt överens med regeringen om att massvaccinering var nödvändig för att skydda befolkningen mot svininfluensan.


Nu vet vi att det inte blev som det var tänkt .. många, många fick allvarliga biverkning och många fick livslånga handikapp.


Då slickar Ylva Johansson på fingret, håller upp det i luften och talar ut  ... "Vi varken jagade på regeringen eller hejdade dem. Vi hade ingen möjlighet att göra någon annan bedömning. Vi litade på regeringen".


 Inga invändningar gjordes, ingen krävde mer information .. ingen gjorde som jag .. googlade och skaffade sig egen information. Jag inser att jag vid det tillfället var mer intresserad och aktivt sökande än Ylva Johansson?


Socialdemokraterna som bygger hela sin politik på att vara mot allt som regeringen företar sig, beslutar eller gör .. "litade på regeringen"?


En helt unik händelse som av en ren tillfällighet inföll när befolkningen vaccinerades med ett vaccin som gav okända men allvarliga biverkningar.


I fortsättningen kommer varken Ylva Johansson eller Socialdemokraterna att lita på regeringen mer!


Men jag, för min del, är inte riktigt övertygad om att jag litar på varken Ylva Johansson eller Socialdemokraterna efter det här uttalandet .. för att man sitter i opposition betyder inte att man inte är skyldig att ta ansvar för de beslut man tar. 


SvD,

2 kommentarer:

  1. Ylva är en riktig fulspelare. Men jag tror inte många bryr sig. De är avklädda och har ingen trovärdighet kvar.

    SvaraRadera
  2. Socialdemokraterna är lite av ett janusansikte i att de säger både ja och nej till allt för att sen låta omständigheterna avgöra. Ingen långsiktighet, invecklade förklaringar som krockar med tidigare beslut och ideologi samt deras kollapser när masken de döljs bakom rycks undan. Nej, jag är nog fullt vaccinerad gentemot locktonerna från S idag.

    SvaraRadera