måndag 2 juli 2012

Expressen intervjuar Per Holknekt ..


.. med anledning av hans och Lena Philipssons skilsmässa. Nu är det så att jag sällan bryr mig om kändisskilsmässor och inte köper några kvällstidningar längre så jag kan därför inte läsa hela intervjun som bara finns i papperstidningen, men det som publiceras på nätet känns så haltande att jag inte kan låta bli att reagera lite i det här fallet.

Per Holknekt "mår väldigt, väldigt dåligt över vad han har ställt till med" .. säger han ödmjukt och väljer därför att ge sin öppenhjärtliga syn på det som hänt och hur han(?) drabbats(?).

Den relation som nu är slut hade behövts göras något åt .. han tyckte inte att den var så bra alltså, inte tillräckligt kul? För lite sex och för många krav kanske? Har man hört det förut??  .. men han valde att ta ett glas i stället och så hände det som händer majoriteten(?) av svenska folket. Han letade efter det han saknade .. och fann det hos någon annan.

Någon som han tydligen inte ens vet vad hon heter .. enligt lockbetet i anslutning till nätuppgifterna.

Håhåjaja .. en ny variant av "min fru förstår mig inte", alltså.

Orsaken var alkoholen .. som han avstått från i 10 vita år. Men för två och ett halvt år sedan var han så lycklig att han trodde han kunde "leva som alla andra" och typiskt nog så var det tillsammans med Lena Philipsson som han "kände sig så odödlig" att han tog de första glasen .. så liiiiite var det ju hennes fel också, eller hur? Annars hade det väl inte varit så viktigt att poängtera det?

Men nu är han olycklig igen och därmed inte sårbar längre och då är det inga problem med nykterheten, en sån tur! Värre blir det när han träffar sin "nästa kärlek och alla bitarna faller på plats" igen .. då kommer lyckan, lusten att leva som alla andra igen och behovet att lösa ett skört läge igen, "då blir det farligt".

Med andra ord så grundar han redan nu för en omgång till av lyckobaserat alkoholmissbruk och sökande efter det han kommer att sakna hos nästa kärlek .. vem det nu blir?

Men nu vet han att han gjort fel och vad han har ställt till med och han hoppas att fler än han mår dåligt av sina egna otroheter?? För det är inte okej även om det händer majoriteten av svenska folket .. hur han nu kommit fram till det.

Men det är nog jag som lever ett väldigt, väldigt skyddat liv.

I alla fall så mår han väldigt, väldigt dåligt över det han gjort men just nu är han stabil, stark, nykter och rättrådig som ingen annan.

Per Holknekt känner sig hatad och förföljd av allmänheten och medier och det som finns att läsa i nätupplagan av Expressen känns väldigt sorgligt .. en berättelse om en sorglig man som vill tvätta rent sitt namn och lämna något obehagligt bakom sig.

Förmodligen blir det svårare för Lena Philipsson att tvätta av sig den här upplevelsen och börja tänka på nästa kärlek igen, än det blir för mannen som enligt sig själv har överlevnadsinstinkter "som en jävla kackerlacka" och redan nu talar om sin nästa kärlek.

Kanske bör Lena söka den nya kärleken hos en stabil man från Anticimex?

1 kommentar:

  1. Det vore kanske klokt av honom att börja ta ansvar för sitt eget liv och inte knyta upp det på någon annan, nu när han ska gå vidare. Eftersom jag levt ihop med en far som lätt tittade för djupt i glaset och hamnade i fel säng, så känner jag bara: Så jävla typiskt, och så lätt att skylla på den andra parten för det man borde ta ansvar över själv.

    SvaraRadera