torsdag 17 december 2015

Sveriges Radios nya medarbetare My Vingren, ..

.. rekryterades direkt från den vänsterextrema våldsgrupperingen Researchgruppen. Ni vet, de där trevliga människorna som hjälpte kvällstidningarna att få fram identiteten på dem som lämnat kommentarer i anslutning till sånt du överhuvudtaget INTE får läsa om du vill betraktas som en RIKTIG människa. En del förlorade jobbet, en del förlorade sina vänner och en del hade inte skrivit något anstötligt alls men blev uthängda med namn och bild i alla fall.

Ett lågvattenmärke i svensk journalistik och ett slag i luften i "kampen mot SD".

Researchgruppen är en del av AFA så jag förstår att Hanna Stjärne gick och lade sig med ett leende på läpparna den dagen hon lyckats rekrytera denna toppmedarbetare.

Och My Vingren gör henne inte besviken. Av en fjäder skapar hon en fullfjädrad kalkon och lyckas dessutom med konststycket att anklaga poliskåren för rasism och etnisk registrering .. vilket i sin tur lyckades kränka Feministiskt Initiativs Soraya Post .. som visste precis lika lite om denna publicering som någon annan.

Bingo!!

Lägger vi sedan till den hyllade sommarprataren Athena Farrokzhads senaste spya mot poliskåren, påminner oss om att Kakan Hermansson ostraffat fått uttala både förakt och hat mot polisen ..

.. och plussar på med att Lina Thomsgård, skaparen av Rättviseförmedlingen och Rättviseräknaren .. 

.. ni vet de där som, till statsministerns förtjusning, registrerar människor efter kön och etnicitet på ett mer etiskt och människovänligt sätt än polisen .. har lyckats få arbete i Team Stjärne, som kommer att toppas av Aftonbladets Jan Helin, så känner i alla fall jag mig lika kränk och överkördt som den Södermalmsaktivist som HAX visar upp på sin blogg.4 kommentarer:

 1. Hej.

  Det var en gång en grupp feminister som ville att män och kvinnor skulle vara lika. Fast några ville att kvinnor skulle vara lika men bättre än männen. Nu har den gruppen vunnit, och är den enda sortens feminist som finns. Alla de olater de anklagar män för (för vi i penisklubben håller ju ihop över alla andra möjliga gruppbildningar, eller hur?) har de nu anammat och använder sig av i sina nätverk.

  Så inte bara de blev de lika män (så som de beskrivit män), de blev också bättre på att vara sämre. Så bittert det måste kännas för de kvinnor som kämpat för likhet inför lagen, att deras kamp nu tagits över av bortskämda småflickor som leker politik, i trygg förvisning om att aldrig någonsin behöva stå till svars för något eller någon, allra minst sig själva.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 2. Ack ja. Jag som en gång var feminist och trodde på jämställdhet. Inte kunde jag tro att det skulle bli så galet. När någon gör eller säger något riktigt dumt så nog är det ett fruntimmer som gör det. Jag skäms å mitt köns vägnar. För inte var det detta vi tänkte oss eller ville.
  Vi trodde ju att det var vår kompetens som skulle föra oss framåt!
  Ack ja...

  SvaraRadera
 3. Ja, det är nog så att SR har spelat ut sin roll. Så länge de var någorlunda opolitiska så fanns det en poäng med dem, men numera så är de ju i princip en politisk part och som sådan är det olämpligt att de har någon särställning i sverige. V och MP kan betala för sina egna mediahus om de vill prioritera detta.

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig blivit så upprörd över ett blogginlägg. Det är ju för sjutton en stadskupp utförd av terrorister av den sorten som jonas brukar sparka ut ur vänsterpartiet för att rädda sin heder.

  SvaraRadera