Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

torsdag 14 april 2016

Marcus Birro åt lunch ..


 .. med Mattias Karlsson och Linus Bylund och förlorade nästan allt i det följande drevet. En lynchmobb bestående av landets självutnämnda vänsterelit gjorde sitt bästa för att driva honom till självmordets rand .. och när han sedan slutade försvara sig kröp de ner under de stenar de krälat fram under och raderade de värsta påhoppen. För tänk om de hade lyckats .. det var ingen villig att ta ansvar för.

Markus Uvell åt trots det middag med Linus Bylund och förlorade helt följdriktigt sitt jobb som Sverigechef på lobbyföretaget KREAB och drog på sig ett twitterdrev från vänsterkanten.

Nu har Mehmet Kaplan fångats på bild när han äter middag tillsammans med företrädare för högerextrema, fascistiska gruppen Grå Vargarna och Barbaros Leylani, vice ordförande i Turkiska Riksförbundet som nyligen fick avgå efter att han kallat armenier för hundar – och ropat ut över Sergels torg att blodet ska flyta.

Bostadsministern anser inte att han är ansvarig för i vilka sammanhang han hamnar när han blir bjuden på middag, vilket osökt får mig att tänka på Björn Rosengren som, i egenskap av TCO-ordförande, lät förbundets medlemmar betala porrklubbsbesök på Tabu  den 3 september 1991. 

Efter nästan en timme och två notor på 19 800 och 35 800 kr hade han ännu inte förstått att han befann sig på en porrklubb och hans sällskap försvarade sig med .. "det var så rökigt att vi inte såg var vi var".  Rosengren själv trodde att han skrev på notor på 198 och 358 kr. Champagnen trodde han var ”vin av något slag.” Han tvingades förvisso avgå när skandalen växte, men det hindrade inte en fortsatt karriär. Han blev ju sedermera minister och det vet ju alla att en minister inte är ansvarig för i vilka sammanhang han hamnar i när han blir bjuden eller bjuder på middag.

Dessutom så anser bostadsministerns pressekreterare att Barbaros Leylani och den högerextremistiska och fascistiska gruppen Grå Vargarna är fullt jämförbara med Bert Karlsson som inte direkt verkar uppskatta liknelsen?

Kommer vi nu äntligen att få se Mehmet Kaplan lämna sin ministerpost?

Nej knappast, Stefan Löfven är alldeles för svag och Miljöpartiet godkänner, accepterar och säljer ut sig till precis vad som helst bara de får behålla sina ministerposter och Grön Ungdom ställer sig helhjärtat bakom Mehmet Kaplan med hjälp av ungdomsspråkröret Hanna Lidström som twittrar följande förklaring ..

Jag grämer mig verkligen över att jag själv inte kom på den förklaringen och ursäkten när hyenorna slet som värst i Marcus Birro och Markus Uvell.14 kommentarer:

 1. Hej.

  Om polisutredning och åtal mot Barbaros uteblir torde det utgöra prejudikat för uppmaning till folkmord och etnisk rensning. Illa blev just värre.

  Jag känner att det börjar växa något inombords när jag ser hur fler och fler vågar se verkligheten som den är, hur fler och fler medelålders och äldre vågar påtala att så som det utvecklas sedan massinvandringen av araber, afrikaner och afghaner (och muslimer) började - så var det inte innan. Frågan är om någon, och i så fall vem, som kan fånga och forma det jag känner växer som ett vulkanutbrott inombords.

  Jag hör allt mer sällan frasen 'Jag vill ha mitt land tillbaka'. Däremot hör jag från bekanta och kollegor 'Jag vill ta mitt land tillbaka', och från invandrade kollegor: 'Ni svenskar måste ta makten från politikerna, och sätta stopp. Ni måste kasta ut islamister, terrorister och kriminella. Annars går landet under - vi vet, vi har upplevt det förr.' Parafraserat från flera olika, men andemeningen är densamma.

  Inom tio dagar kommer vi att få se ett stort reportage om någon från SoO med digert belastningsregister - relativisering är ju ett för effektivt vapen för att man skall låta bli.

  Vem är förvånad när det gäller Kaplan? Han har fått vara fredad, och tror sig därför osårbar.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 2. Jag känner igen känslan du beskriver och även om jag aldrig känt så förut så vet jag att det är en destruktiv känsla.

  Vi har politiker som levt i någon slags gated community där de är så avskilda från medborgarna att de varken hör eller ser. Det är inte vad landet behöver.

  Vi behöver handlingskraftiga och starka ledare och får fega, konflikträdda karriärister.

  Och Kaplan .. han kan göra precis vad eller hur lite han vill. Stefan Löfven är livrädd för att bostadsministern ska bli kränkt och nöjer sig med ett lite försiktigt fy.

  Jag har aldrig varit rädd för våra folkvalda förut .. men nu är jag faktiskt det. Det är ändå våra liv och vår framtid de handskas så ovarsamt med.

  SvaraRadera
 3. Hej anybody! M Kaplan är endast en galjonsfigur för nuvarande regering och sannolikt finns inget privat umgänge mellan Kaplan och övriga svenska ministrar, vilket "avslöjandet" tydligt visade!

  SvaraRadera
 4. "Våra" mest hatiska, förolämpande och skrikande offentliga personer/debattörer är ju vänster: Guillou (skriker månne inte men är falsk ), Jonna Sima, Po Tidholm, Schyffert, Virtanen, Kianzad, Ekis Ekman, Pascalidou, Anders Lindberg ( likt Guillou mer falsk och slug än skrikande ) m fl mfl.

  Det underbara är att alltfler - tycker jag mig märka - vanliga knegare börjat tröttna på och ta avstånd från "sina" vänsterdemagoger. Jag kommer inte på rak arm på någon borgare/höger i motsvarande position som är lika fula och hatiska i debatten. En Gudmundsson, Arpi, Teodorescu, Gür, Dahlman håller fanan högt och resonerar värdigt trots alla verbala spyor de får stå ut med.

  Någon invänder kanske att det visst finns hatiska högerdebattörer men inte i motsvarande ställning som vänstervrålarna.

  Jag trodde i min enfald att Löfven, som var en pragmatisk fackpamp med fötterna i industrins verklighet, skulle stå upp mer mot den idioti som styrt inom S alltsedan Mona Sahlins nedbrytande styre.
  Där tog jag och förmodligen fler miste.
  / Dr Mabuse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför i hela friden trodde du det? Han gick till val utan partiprogram och med parrollen att dt får visa sig efterhand hur tänker handla.

   Nu är jag mycket nöjde med att de röd-gröna fick sitta vid makten när den stora skiten träffade fläkten. De kommer aldrig mer kunna hymla med att gränser måste sättas och försvaras.

   Jag har annars lätt för att i mitt inre höra alla floskler de hade slängt ur sig samt befängda anklagelser om att gå i fascisternas vägnar och hur det fortsatt att förneka verkligen ifall Alliansen suttit kvar.

   Så tack ändå för att du röstade på ett parti som aldrig knystade med en liten stavelse vad de skulle göra. Iaf inte HUR det skulle genomföra det. Utan dig så hade uppvaknandet tagit minst 4 år till,

   Radera
  2. *förneka verkligheten..

   Radera
  3. Talking to me? Well - jag (stöd)röstade borgerligt. Så det uppvaknande du refererar till kan jag inte ta äran av! Oaktat detta trodde jag att Löfven skulle ha mer ryggrad när han väl fick chansen. Och igen - detta pga hans pragmatiska erfarenheter från industrin och förståelsen för dess förutsättningar. Inte från Mona Sahlins floskelverkstad.

   För övrigt var Alliansen lika goda kålsupare i den för landet viktigaste frågan för framtiden - migrationsfrågan. Den skit som sedermera träffade fläkten skottade Reinfeldt så duktigt ihop med Mp i migrationsuppgörelsen 2011.

   Dessutom borde Reinfeldt inte kastat in handduken på valnatten ( något som förargade många borgare exvis Ulf Adelsohn ). Men han drog med svansen mellan benen så Stridshingst han utgav sig för.

   "Jag har annars lätt för att i mitt inre höra alla floskler de hade slängt ur sig samt befängda anklagelser om att gå i fascisternas vägnar och hur det fortsatt att förneka verkligen ifall Alliansen suttit kvar."

   Javisst. Det var just därför jag skrev min lilla reflektion...vänsterns demagoger skriker och hatar när argumenten tryter. // Dr Mabuse

   Radera
  4. Ah jag vill på inget vis säga att Alliansen varit bättre eller ayy de inte är orsaken till skiten vi sitter i. Men jag trodde aldrig innan valt på att Löven skulle visa på något, pragmatiskt eller annat. Den illusionen gjorde jag mig aldrig. Jag trodde hela tiden att han skulle vara precis så tyst och hal som han varit och är.

   Synd att du inte röstade S dock. Jag har velat tacka någon som gjorde det ett tag nu. :-D

   Radera
 5. Ta och hör med valfri svensk affärsman som har vistats och verkat i ett MENA-land eller i Västasien. Han (sällan en hon med tanke på vilka länder det handlar om) kan förklara för dig hur klaner, miliser, islamister, smugglare av vapen, narkotika, människor, med mera, har slitit sönder länderna, rensat länderna på resurser och nu söker sig till nya länder de kan plundra. Fråga förresten vilken svenne som helst i Södertälje. Funkar det också. Fienden sitter redan i våra vardagsrum och han har inte ens smugit sig på, han har kommit fullt synligt. Bara de naiva har varit blinda.

  SvaraRadera
 6. 2009 hade M tagit fram ett flerpunktsprogram för hur migrationen skulle hanteras kommande år. SD kom in i riksdagen och programmet åkte i papperskorgen. Varför? För att det liknade SD's valmanifest i stora drag. Istället la man sig i ske med MP och lät sig Rövk*****s till detta vansinne vi ser resultaten av idag!

  SvaraRadera
 7. Kaplan är om 20 år statsminister i ett islamifierat "Sverige ". Det borde leda till eftertanke.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är redan dhimmi då vi redan betalar en högre skatt (jizya) och är förbjudna att bära vapen.

   Radera
 8. Fast jag tycker man kan äta lunch/middag med vem man vill.

  Det gäller både Kaplan och Birro. Eller vem annars som helst. (Fast det är klart, upprepade glada sammankomster med hel och halvgalningar från tid till annan tarvar ju frågetecken naturligtvis. Men omedelbar skampåle leder knappast framåt.)

  Dessutom tycker jag att man skall låta flera historiska monument vara kvar. Även om de hyllar Stalin, Lenin eller Hitler. De gör mer nytta ifall de finns kvar. (Bättre med en informationsplatta ifall man behöver. Men ännu bättre utan. Så att man får tänka själv.)

  Det är alldeles för mycket tankepoliser i samhället som det är. Vi behöver mindre av sådant.

  JP.

  SvaraRadera
  Svar
  1. JP. +1 i på det inlägget. Håller med helt.

   Radera