söndag 24 april 2016

Miljöpartiets krismöte ..


 .. blev inställt på grund av rädsla för att de HEMLIGA koderna till telefonmötet hade läckt ut till en nyhetsredaktion.

"Att sådan information läcker ut är mycket allvarligt" .. skriver partikansliet till mötesdeltagarna .. dvs ledarna för de olika partidistrikten där läckan förmodligen finns. Men .. "vi håller nu på och ser över ett antal säkerhetsfrågor för att säkerställa att vi kan genomföra ett möte utan risk för avlyssning.”

??

Om nu HEMLIGA koder, som bara partidistriktens språkrör haft tillgång till, läckt ut till en eller flera tidningsredaktioner, är inte det då ett tecken på att HEMLIGHETEN röjts av någon som haft tillgång till de HEMLIGA koderna?

Och om så är fallet .. hur i helsike är det då möjligt att genomföra ett möte utan risk att innehållet läcker ut till media i alla fall? Ska varje medlem kontrolleras av särskild säkerhetspersonal som beslagtar telefoner, datorer eller annat som är förutsättningen för mötet samt muddrar samtliga språkrör för att säkerställa att de inte har dolda mikrofoner?

Och sedan då? Vilka säkerhetsåtgärder kommer att bli nödvändiga för att förhindra att någon kontaktar fel person och avslöjar HEMLIGA uppgifter från samtalet?

Är det ens möjligt att genomföra en konferens om de sammankallande inte kan ha fullt förtroende för de sammankallade? Går det ens att träffas fysiskt utan att det sker under ömsesidigt misstroende.

Vem törs säga vad och till vem?

Trots den senaste veckans intensiva turbulens har språkrören i alla fall kvar stödet hos ordförandena i partidistrikten. Det är åtminstone vad de säger när de blir uppringda av journalister. Vad gräsrötterna tycker och tänker verkar ingen vilja veta och det kanske är bäst så.

Men har ledningen förtroende för ledningen .. det kan man fråga sig efter att ha tagit del av Karin Svensson-Smiths tankar i en intervju i Dagens Industri. (Ni vet .. det var hon, ordf. i Trafikutskottet, som fick för sig att hon fått en förmånlig offert från Kina som hon sedan kastade i papperskorgen där den försvann och det var också hon som fick så fina presenter under sin Kina-vistelse att hon svårligen kunde skiljas från dem.)

Karin Svensson Smith fick i alla fall frågan om hon har fortsatt förtroende för de två språkrören och svarade så här:

Gustav Fridolin har tillfört mycket och har mer att ge.”


 Vi delar inte den uppfattningen Karin Svensson-Smith och jag, men hennes svar kanske kan ge en föraning om hur det feministiska partiet kommer att lösa Miljöpartiet nuvarande problem?


Expr., Expr., SvD, SvD, DN,

5 kommentarer:

 1. Hej.

  Dags för spekulationer:
  Kaplans skumraskaffärer har varit kända, inte i detalj men att de äger rum och mörkläggs sedan flera år tillbaka. Flera bloggare har försökt få reda på mer om hans hemligstämplade Turkiet-resor.

  Flera andra ledande miljöpartister har kopplingar till samma muslimska organisationer och miljöpartisten med ansvar för föreningsbidrag ser till att finansiera förbund där medlemmarna verkar vara med i varandras grupper (bidragsmaximering).

  Islams och muslimers avoghet mot västerländsk civilisation, och islams och muslimers ovilja och oförmåga att acceptera anpassning är väl känd.

  Kan det helt enkelt vara så att de två journalisterna på SvT fick tag på en miljöpartist som inte gillar utvecklingen?

  Då skulle också telefonkonferensen ha det dubbla syftet att se vem som läckt, och dessutom förstärka dolkstöts-legenden om att det handlar om handslag och middagar.

  Gissar jag rätt får vi kanske se en rejäl strid på partistämman. Oavsett vilken falang som förlorar vinner vi andra: ett öppet muslimskt parti kan ta lokala mandat, men är oväsentliga på riksplanet, och skulle dessutom galvanisera motståndet inom de andra partierna och blottlägga islams erövrar-agenda. Ett försvagat och splittrat miljöparti kan lätt kannibaliseras av identitetspolitiker och islam-kramare i V och Fi.

  Fridolin är alltså en trettiotvå år gammal svensk man, som inte förstår att en svensk kvinna blir kränkt av att en man behandlar henne som oren och mindre värd på grund av hennes biologiska kön. Han är till och med en sämre lögnare än Löfven eller Sahlin.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 2. Hej anybody! Inte bara mp är infiltrerat av fanatiker. Mycket bra att agerandet börjar granskas.

  SvaraRadera
 3. Infiltrationen har väl gått längst hos (mp) men (s) lär inte ligga långt efter samt de s k moderaterna, det nya bolsjevik lightpartiet med den obegåvade fru Batra som chefsdumhuvud

  SvaraRadera
 4. Nalin Pekgul har varnat för detta i flera år för döva öron. Hon var väldigt rak och precis i Agenda vilket var förvånande.

  SvaraRadera
 5. Tänker på ett program som sändes från Säter för kanske 20 år sedan.
  Fängelsepsykologen intervjuades:

  -Det var nyttigt för mig att komma hit, innan hade jag inte förstått att människor kunde ljuga eller förställa sig för att nå fördelar eller sina mål. Till exempel visade det sig att en del intagna sa att de inte kände olika begär längre, fast det senare visade sig att så inte var fallet.

  SvaraRadera