fredag 22 april 2016

Medan Miljöpartiets maskrosor vissnar ..


.. roar jag mig med att googla på alla nya namn som kastar sig över möjligheten att få lite framgång i karriären och en chans att fylla hålen efter dem som lämnat partiet på ett eller annat sätt.

För det är ingen skillnad på miljöpartister och andra politiker när det blåser kallt på toppen. Plötsligt höjer en hel kör av jätteförvånade kritiker sina röster och sjunger ut .. vi är chockade, vi visste inte, hade ingen aaaaning, var toppstyrda, tystade, rädda och ber så hemskt mycket om ursäkt för det som de andra tydligen visste men som jag/vi inte hade en susning om att det pågick ... så välj mig/oss till partistyrelsen om ni vill ha någon bra som redan varit med och sagt rätt saker i TV!!

Det som händer nu är ingen nyhet för dem som häpnat över att Miljöpartiet kunnat ta sig igenom valrörelse efter valrörelse utan den minsta lilla kritik eller granskning. Allt har ju funnits lättåtkomligt på nätet .. det enda som har saknats har varit möjligheten att få ut det till en större allmänhet.

Så det jag hittar nu är morgondagens skandaler .. och då kan jag, precis som nu, säga ... Berätta något nytt! För det här har jag vetat lääääänge!2 kommentarer:

  1. Makalöst vilken osmaklig soppa mp kokat ihop.
    Märkligt även hur snabbt det gått från att islamisterna varit fredade till att det tycks vara skottpengar på dem. Lite svårt att hänga med i svängarna. Spännande (?) att se fortsättningen.

    SvaraRadera
  2. Hej anybody! Såg att Akelius övervägde att bli sosse och erbjuda sina tjänster som bostadsminister i dett korrupta landet i norr!

    SvaraRadera