Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

söndag 6 februari 2011

Det kan bli för mycket av det goda ibland.

Jag älskar citronmarängpaj!! Den ska vara så fluffig, kladdig och sliskig som möjligt och jag njuuuuter av varenda tugga. Och nästan alltid är bitarna för små!

Men nu har jag lärt mig .. köper jag två bitar för dubbel njutning så förtar de sista tuggorna av den andra biten glädjen av hela smakupplevelsen.

Det blir helt enkelt för mycket .. av något som var ganska överdrivet från början.

Precis så känner jag inför till exempel Melodifestivalen som nu för tiden är en enda, oupphörligen serverad, marängpaj. Det blir för mycket till slut .. av allt.

Och precis så känner jag inför sossarnas partiledarval. Det är underhållande, ögonbrynshöjande och ger en insyn i en värld som jag inte visste fanns. Alla turer hit och dit är många gånger skrattretande och löjeväckande .. men skrattet fastnar i halsen om jag tänker på vad det egentligen handlar om.

Att ta ansvar för vardagen för hela svenska folket!

Då blir jag nästan rädd i stället.

Nu bjuder Expressen på ett "Sossepol". Vi ska skriva ut det och ta en omgång för att se om det överhuvudtaget går att vinna? Det verkar omöjligt vid en första anblick ..

.. precis som i verkligheten.

AB, AB, EXPR., EXPR.

1 kommentar:

  1. Jag tycker att melodifestivalen har blivit för mycket, samma sak med sossarna partiledarbyte. Det är helt enkelt för mycket. Det vore bättre om de kom "till skott" lite snabbar...

    SvaraRadera