lördag 26 maj 2012

Fina pojkar från väl kända familjer våldtar inte!


Så har det hänt igen. 

I ett litet samhälle där de stora fiskarna simmar omkring i sin lilla skål .. helt omedvetna om att de egentligen är bland de minsta i den stora skål som resten av samhället utgör .. har en väl sammansvetsad grupp människor utsett sig själva till polis, domare och bödel.

Fina pojkar från "våra egna" kretsar våldtar inte. Så var det i Bjästa och så verkar det vara i Kautokeino och Jokkmokk också. Inte kan väl en son till bekanta och välkända personer i den egna lilla kretsen vara en simpel våldtäktsman?

Människor man KÄNNER .. de är väl alltid oskyldiga och offer för illasinnade påhopp från "utomstående" som man inte vet någonting alls om!

En bevisning som räcker till en fällande dom i både tings- och hovrätt kan väl aldrig vara rätt när "offret" är en någon man känner .. en skolkamrat till de egna barnen? Det blir liksom för mycket att ta till sig .. tänk om en skugga faller över hela den lilla glasskålen och de stora fiskarna måste se sig själva i all sin litenhet, det vore ju förskräckligt.

Då är det lättare att skylla på dem som lyckats lura hela rättsväsendet .. slamporna, döttrarna till gud vet vem .. obehagliga unga flickor som bara vill komma åt pengar från fina oskyldiga pojkar med bra och inflytelserika föräldrar.

Det vet man ju hur tjejer är!

Speciellt såna tjejer som går in i ett rum där det finns en säng!! Det vet man ju hur killar är .. finns det en säng så kan de svårligen besinna sig, särskilt om det handlar om oskyldiga lamm från fina familjer.

Det normala beteendet hade väl varit att traska hemåt några mil i tretton graders kyla och riskera livet hellre än att riskera att hetsa upp en fin pojke som kanske druckit lite för mycket och har mamma utom räckhåll.

Egentligen är det "slampans" obetänksamma .. eller planerade .. beteende som var den utlösande faktorn, eller hur?

Och så rätten, åklagaren och domaren som hade förutfattade meningar, och varför var det lyckta dörrar i ett våldtäktsmål?? Det är väldigt misstänkt .. ett bevis på en konspiration .. även om det är vanligt på andra ställen där pojkarna inte är riktigt lika fina.

Och tolken som tolkade .. han tolkade fel, har man hört av hans mamma.

Och vittnet som inte uppenbarade sig förrän det var dags för det 3:e överklagandet .. blev inte ens godkänt! Trots att han kände både den påstådde förövaren och hans familj väl och klart och tydligt kom ihåg att han öppnade dörren kvällen i fråga och såg det påstådda våldtäktsoffret, glatt leende, sittande OVANPÅ den stackars anklagade pojken.

Alla ljuger .. utom de stora fiskarna i den lilla skålen.

Och gud hjälpe de små fiskarna i en liten skål. De sista som det går att lägga sina egna fördomar eller skylla gruppens inskränkta världsbild och sjuka hederskultur på ... för inte kan väl sönerna till samhällets stöttepelare behöva våldta?

Inte bara en gång .. utan TVÅ gånger!!

"Just nu känner jag att jag kan ge dem mitt stöd, tills motsatsen är bevisad" .. säger ordföranden i Jokkmokks sameförening, Sylvia Blind efter det att de fina pojkarna dömts både i tingsrätten och hovrätten. Trots att de är fullständigt oskyldiga .. för  det har hon läst på Facebook på den sida som den ene pojkens fina mamma lagt upp.

En facebooksida som samlat namn från både politiker, kommuntjänstemän, polis(?) och journalister från både Sverige och Norge .. tänk vilka kanoner vissa behöver ladda av rädsla för två helt vanliga tjejer som vill hävda sin rätt att bestämma själva vem de vill ha sex med.

AB, AB, SR P3, Expr., Expr., DN, DN, SvD, SvD,

4 kommentarer:

 1. HillBilly country i mångt å mycke. Tyvärr.

  SvaraRadera
 2. "Hva er det med Kautokeino", spør NRK Brennpunkt i dokumentaren Kautokeino-oppgjøret

  http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/208340/

  SvaraRadera
 3. Jag vill bara påpeka att Jokkmokks Sameförening inte är någon folkvald politisk organisation som för samers talan. Ordföranden kan därför inte ses som en representant för samer i allmänhet eller samer i Jokkmokk. Jag är själv same från Jokkmokk och uppfattar att två fällande domar bevisar att de är skyldiga till våldtäkterna. Jag skulle heller aldrig gå med i en grupp som smutskastar våldtäktsoffer.
  /Another Ms Blind

  SvaraRadera
 4. Anonym 20:52 .. jag håller med dig om att det är olyckligt att en krets sammansvetsade människor svärtar ner en hel befolkningsgrupp.

  Det är aldrig så enkelt att "ALLA" i någon grupp delar samma värderingar .. det sker nästan bara i isolerade grupper som sluter sig samman "som stora fiskar i en liten skål".

  SvaraRadera