lördag 5 maj 2012

Dumhet??


Jag läser en debattartikel i AB som är skriven av två styrelseledamöter i Vänsterns Studentförbund i Malmö. Skribenterna slår sig stolta för bröstet och gläds åt att den "piñatalek" som de arrangerade på 1:a maj fick ett så stort genomslag i media.

Ett bevis på att vänsterns demonstration var lyckad!!

Yeeesss!!

Suck...

Jag tror inte att det finns en enda människa som lyft ett ögonbryn eller skrivit en enda rad om Vänsterpartiets lilla "piñatalek" i parken, om det inte varit för att "demonstranterna" var små barn som fått ett basebollträ placerat i handen av vuxna som var för fega att svinga det själva.

Att banka på en bild av en politisk motståndare är inte direkt något nytänkande .. även om det tydligen undgått vänsterpartisterna. I en del länder eldar man till och med upp dockor föreställande oönskade politiska motståndare .. ett litet tips till Vänsterpartiet inför nästa års Valborgsmässofirande.

Barnen ställer säkert gärna upp och står för demonstrationen, "leken" och "skrikandet" en gång till, så att mamma och pappa slipper stå för handlingen själva.

"Genom att skrika, leka och organisera oss kan vi ta tillbaka det den borgerliga regeringen stulit från oss" .. avslutar debattörerna sitt alster.

"Oss"???

 I det här fallet stod minderåriga barn för skrikandet och lekandet och "Oss" nöjde sig med att fegt organisera det hela och tillhandahålla slagträn till barnen.

Jag ser den twittrande Simon Fors ande sväva över hela Vänsterpartiet just nu ..  precis när jag hade börjat tro att det faktiskt fanns något friskt på tillväxt. Jag är verkligen besviken.

"Borgarsvin jag hatar er", 

"Inga moderater förtjänar annat än bly", 

"En stilla önskan så här på aftonkvisten: att alla ängsliga karriärister inom arbetarrörelsen bara går och dör ca omedelbart", 

"Västerländsk civilisation = Kolonialism, utsugning, rasism, folkmord, erövringskrig. Ju förr den går under desto bättre." ... osv, osv, osv

Om alla medlemmar i Vänsterpartiet ser ut så här, då har sannerligen Jonas Sjöstedt en omöjlig uppgift framför sig och Stefan Löfven gör helt rätt i att hålla sig så långt till höger som möjligt. Även om han då riskerar att hamna mer till höger än vad regeringen hittills lyckats med själva.


AB, DN,

4 kommentarer:

  1. Som sagt; mina kräkreflexer är aktiverade.

    SvaraRadera
  2. Man kan inte än att tycka synd om en sådan som Simon Fors. Han borde tas om hand och få vård innan han orskar en tragedi, det är nämligen en varningsklocka som inte bör ignoreras innan det är för sent. Innan fler människor får sätta livet till för att en ensam galning inte kan acceptera att alla är olika.

    SvaraRadera