söndag 26 augusti 2012

Du ska inte spotta i motvind ..


.. eller kissa i samma riktning, om du är man, det är nog bland det första du får lära dig när du ger dig ut på sjön. Om du inte förstår det själv och ingen vänlig själ berättar, det så kommer den upptäckten av sig själv så småningom.

Att ge sig ut bland twitter, bloggar och chattar är som en seglats med många grynnor och ett minst sagt omväxlande väder. Ibland är det fullständig stiltje och ibland blåser det full storm och hur du undviker de bästa blåsvädren beror på hur gott omdöme du har eller vad du lär dig när du tagit dig igenom en twitter- eller bloggtzunami.

Förhoppningsvis har Thomas Böhlmark lärt sig att en twitterkonversation inte är ett privat samtal och att en politisk wannabe måste tänka efter före .. oavsett vad som känns som en ironisk snilleblixt rent reflexmässigt.

Det är så onödigt, så dumt och så ogenomtänkt att skriva något som är, eller kan uppfattas som kränkande .. även om det var tänkt som en liten privat lustifikation eller syftade på något helt annat. 

Jag har en yttepytte liten blogg, läst av ett fåtal jämfört med Thomas Böhlmark, inget twitter alls och jag skärskådar varje ord som jag skriver. Thomas Böhlmark representerar inte bara sig själv utan också sitt parti och släpper i väg vad som helst?

Hur tänker han?

Det är fullständigt obegripligt .. och effekten för Thomas Böhlmark blir nästan densamma som om han spottat i motvind. 

DN, SvD, SvD, SvD, AB, Expr.,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar