Dagar kvar till riksdagsvalet 2018

fredag 30 augusti 2013

Sossen John Andersson ..


 Sekreterare Skurups Arbetarekommuns i styrelse
Arbetarekommunens fanbärare
Ordförande Skurups (S)-förening
Ledamot (S) av Skurups kommunfullmäktige
Ledamot (S) i Individ- och omsorgsberedningen
2:e vice ordförande (S) i Kultur- och fritidsberedningen ..

.. hade jag aldrig upptäckt om inte Peter Strobl på bloggen "Den nakna framsidan" hade uppmärksammat hans idoga arbete för att vinna valet åt PARTIET.

Och mycket har jag läst och sett på nätet .. men med sådana här medarbetare är det inte så konstigt att Socialdemokraterna inte lyfter i opinionsundersökningarna. Det här handlar ju faktiskt om en person som skriver på sossarnas egen bloggportal, är aktiv politiskt, har uppdrag i kommunen och bär fanan på 1:a maj. Om fler medarbetare valkampanjar som John Andersson är väl risken snarare att siffrorna dalar som höstlöv?

John Andersson representerar sitt parti på alla upptänkliga vis och hans agerande är alltså inte privat utan ett uttryck för hur han anser att en RIKTIG socialdemokrat bör uttrycka sig.

Jag skulle skämmas om jag var socialdemokrat för det här var direkt pinsamt lågt.

Tillägg .. John Andersson har nu motvilligt tagit bort sin "satiriska" bild eftersom han anser sig utsatt för ett politisk drev och skrämmande påhopp från läsare .. 4 kommentarer!! .. som ansåg att den var lägre än låg. Men han är fortfarande oerhört stolt över den, anser att de som påpekat att den är osmaklig och låg beter sig hotfullt och känner sig kränkt och attackerad i största allmänhet? Stackars, stackars John Andersson .. som uppenbarligen är känsligare och ömtåligare än dem han anser sig kunna framställa som krigsförbrytare???


DN, SvD, Expr.,

8 kommentarer:

 1. Jag tror inte det är så många som skäms över det där. Många sossar tycker precis så där och det är just därför jag vill att de skall förlora även nästa val. :-)

  Det är så otroligt roligt när de som anser sig stå över alla andra rent moraliskt visar upp en helt annan bild.

  /Henrico

  SvaraRadera
 2. Har läst på hans blogg och uppfattar honom som en noll reflekterande person, mer som en vräkig bulldozer.

  SvaraRadera
 3. ????
  Hej Any...
  Den finns inte längre men det hade varit kul att läsa den.
  Du gjorde händelsevis inte en skärmdump?
  /tommy

  SvaraRadera
 4. Tommy .. det var väl bara en tidsfråga innan någon partipolis skulle reagera?

  Det var inte så mycket text, "bara" den osmakliga bilden som du kan beskåda hos Peter Strobl. Men läs gärna fler inlägg hos KOMMUNPOLITIKERN John Andersson och fråga dig om du känner förtroende för den här typen av politiker?

  Är han på något vis bättre och högre stående än de människor han angriper i sina texter?

  SvaraRadera
 5. Såg det men då hade jag redan kommenterat.
  Politiska stolpskott finns i alla partier, tyvärr också i det jag själv sympatiserar med. Men vad jag inte förstår är hur alla de stolpskott som finns i det förr så statsbärande partiet frekvent kan/får trampa i klaveret utan påföljd. Det finns fler på S-bloggar, med S-logga och allt, som platsar in i det gänget (läs stolpskott).
  Jag är gammal nog och arbetargrabb för att minnas hur S-partiet tidigare städade stenhårt åt vänster, men nu?
  Den retorik som tillämpas, möjligen med undantag för revolutionsdrömmarna, från de så kallade "riktiga sociala demokraterna" kunde man tidigare finna i texter från gamla KPML(r), APK etc.
  Och som svar på din fråga, nej det är han inte och han har många kompisar som på fullt allvar delar hans åsikt är därmed så kallade stolpskott i min värld.
  /tommy

  SvaraRadera
 6. Nu "visade" det sig bara vara satir och snubben skriver att ingen skall kliva på honom men ändå kunde han inte stå för sin satir? :-)

  /Henrico

  SvaraRadera
 7. Totalt utan moralkompass och ändå får han fortsätta att hållas? Hyckleri och dubbelmoral!

  (S)ocialmoralisterna, partiet helt utan kompass.

  SvaraRadera
 8. Skolinspektionens agerande i Lundsberg är med mina ögon sett ett skrämmande exempel på maktmissbruk. Men med en socionom i toppen på skolinspektionen kan vi förvänta oss beslut som exempelvis kan baseras på tyckande, obekräftade rykten och en medfödd partiskhet. Det blir ungefär som när våra socialtjänster gör vårdnadsutredningar - de har ofta bestämt sig för utfallet innan utredningen påbörjas och sedan behöver de ju bara samla på sig lite fragment som kan stödja det tänkta utfallet. Dessa likheter framgår med all tydlighet när förvaltningsrätten uttalar sig om utredningen som skolinspektionen baserar sina uttalanden på.
  Vi måste inse att kvotering har sitt pris och nu har Lundsberg fått betala med råge. När skall kompetens få avgöra vem som skall befordras istället för som idag genusstatistik.

  SvaraRadera