onsdag 26 november 2014

Eftersom Fnordspotting redan har skrivit ..

.. allt som jag .. ilsken som en bålgeting .. tänkte skriva efter att ha läst statsministerns senaste uttalande, så skickar jag alla intresserade vidare till "Statsministern som kastade sten i glashus" och nöjer mig med att konstatera att jag aldrig trodde att den dagen skulle komma då jag på fullt allvar skulle känna större förtroende för Sverigedemokraterna än för den rödgröna vadmannuskakalladet.

När Stefan Löfven säger .. ”Jag utgår ifrån att de fyra borgerliga partierna inte vill ha en ordning där Sverigedemokraterna har det avgörande inflytandet” .. betyder det att om det går åt helvete för regeringen så är det Alliansens fel.

Kom in i mitt rum .. sa spindeln till flugan, typ!

När han säger .. Sverigedemokraterna visar en exempellös ansvarslöshet .. så är det exakt vad jag och många med mig anser att regeringen visat prov på så gott som oavbrutet från dag ett och när jag läser om Margot Wallströms uttalanden så längtar jag mer efter Carl Bildt än vad jag gjorde efter Tomten som barn.

OM Sverigedemokraterna fäller regeringens budget på onsdag kanske vi kan slippa den här lekstugan i FYRA långa år framöver. För är det något som är farligt för Sverige så är det en svag sosseledare i händerna på Miljöpartiet och Vänstern .. åtminstone sett ur min synvinkel
.


Expr., Expr., DN, DN,
6mannen

4 kommentarer:

 1. Men med tanke på att Carl Bildt startade hela den här soppan med beröringsskräck i invandringsfrågan då han gav Westerberg fria händer vet jag inte om det vore bättre.
  http://snaphanen.dk/upload/Exit.pdf
  Pest eller kolera?

  SvaraRadera
 2. Där sjönk Löfven definitivt som en gråsten. Han själv framstår som en mycket liten hund som går i koppel framförd av matte Åsa. Maken till fräckhet att skylla på SD.Men det finns väl folk som går på det också.

  SvaraRadera
 3. Vilken jävla sopa som inte kan ta ansvar för det han själv ställt till med. Först ska Alliansregeringen i minioritet ta ansvar för att driva en politik som går igenom riksdagen, nu ska oppositionen ta ansvar för att regeringens politik ska gå igenom!

  Vilket litet jävla avskyvärt fegt kräk Löfven är!

  Proffsförhandlare? Nä jävla amatör som dragit ner brallorna och vänt röven åt Romson, Fridolin och Sjöstedt som gladeligen klättrat på!

  Jag lovar att jag ska ta tillbaka ovanstående om någon kan bevisa att detta är en taktik från S sida för att få bort V och MP ur politiken utan att själv ta för mycket skada. Att helt enkelt lägga skulden på dem för en budget skjuten i sank!
  Jag lovar, men jag är ytterst tveksam till om Löfven och S är så pass smarta!

  SvaraRadera
 4. Ja, nu finns det dubbelt upp ingen anledning för mig att skriva något heller. Men när hindrar det?

  Nyval är jag lite rädd för. Visst, det innebär antagligen att vi slipper miljöboven Romson, men vad får vi istället?

  En ren S-regering med stöd av ett par små högerpartier, vad ska den driva för politik? Arbetslinje eller bidragslinje? Björklund-skola eller flumskola? Bostadssubventioner eller marknadshyra?

  Om alliansen får ett nytt försök, så lär de bli lika svaga och beslutsoförmögna som senaste mandatperioden.

  Min favoritlösning är att alliansen använder SD som stödparti ungefär som S+MP använder V: Genom hårda förhandlingar fastslås några "kompromisser" på invandringssidan som alla inom alliansen egentligen skulle älska att genomdriva om bara inte media fanns: Uppstramning av anhöriginvandring, ordentliga utredningar som vaskar fram de verkligt asylbehövande, läkarundersökning (och relevant vård!) av alla asylsökande, REVA och omedelbart respass hem för illegalt härvarande, krav på ID vid asylansökning, språktest, uppstramade krav för medborgarskap osv. Samt rejäla, konkreta satsningar på hjälp i närområdena, till skillnad från nuvarande regerings överföring från u-hjälpen. Även ett kraftigt stärkt svenskt försvar kan få ses som en eftergift till SD. Som motprestation: SD röstar för alliansens politik i övrigt.

  Vi får därmed en handlingskraftig regering för Sverige i tiden.

  Men det lär vi väl aldrig se hända.

  SvaraRadera