söndag 20 januari 2019

Utmärkelsen ”Årets Bild 2019” går till Roger Turesson, ..


.. om jag får någonting att säga till om.

När jag såg den i DN:s papperstidning i går kastade jag mig genast över nättidningen för att kunna länka till den, men förgäves. ”Någon” hade förmodligen insett vilken möjlighet till roliga memes som den kunde ge upphov till bland den oupplysta delen av befolkningen som DN försöker frälsa med sin agendasättande journalistik.


Efter ihärdigt sökande hittade jag till slut en otydlig variant i Johan Ingerös twitterflöde och det är ju bättre än ingenting. För den här bilden säger mer än tusen ord om regeringsbildningens final.

För som Johan Hakelius skriver i Expressen .. Vi är alla offer för den stora blåsningen. 7 495 936 röstberättigade, varav exakt ingen röstade för en vänsterminoritetsregering med högerliberal politik dikterad av ett åttaprocentsparti.

Men så hittar jag Bilden på Roger Turessons instagramkonto, vilken lycka! 

Men jag törs inte kopiera den eftersom jag har lite dålig koll på vad som gäller, men det är ju inget som hindrar att jag lägger in en länk HÄR, eller hur?


Om jag dessutom skulle publicera en interiörbild över det hörn där den Makalöse Maurice har sin privata sandlåda, så är väl inte det heller något brott mot upphovsrätten?

Den Förskräcklige Maurice egen kommentar till det hela är .. Det är skillnad på möss, människor och KATTER. En katt skulle aldrig fräsa eller ryta ifrån och samtidigt acceptera att bli någon annans middag!

Nu är det ju inte riktigt det som det handlar om .. försöker jag.

Det där tror du inte själv på .. hånler Katten.

1 kommentar:

  1. I en saga fanns det en låtsasvänster som sa "nej-ja". Rent retoriskt var de hur radikala som helst, bara de inte prövades i verkliga lägen. De var inte gröna liberaler, utan de röda. Ljusblå borgare som tyckte röd var en snygg kulör, på soffor & tröjor..

    SvaraRadera