måndag 8 september 2014

Har ni tänkt på ..

 .. att alla investeringar, satsningar och löften som kommer från Stefan Löfven följs av förklaringen att han inte kan förklara NÄR de ska påbörjas/genomföras eftersom det måste göras en fullständig utredning/utvärdering först?

Och att alla miljarder eller miljoner som ska satsas kommer att matchas med diverse skatter och avgifter, som visserligen inte kommer att höja löneskatten .. men som garanterat kommer att tas ut i högre avgifter eller priser som väljarna får betala på ett eller annat sätt?

För gör de inte det är det hög risk att företagen inte längre lönar sig och att fler får ettåriga traineesysselsättningar på skattebetalarnas bekostnad.

(Vägslitageavgift = betalas av åkeriföretaget = faktureras mottagaren/livsmedelskedjan = läggs på priset på dagligvaror = betalas av kunden .. dvs de svenska hushållen.)

I många fall är investeringarna/förslagen/löftena till förväxling lika de beslut som regeringen redan fattat .. men till ett betydligt högre pris och med en betydligt mer storslagen framtidsbild.

Ungefär som i de annonser som säljer bäst till flest besvikna kunder.

Eftersom vi inte heller får en enda vink om HUR Stefan Löfven har tänkt sig att anpassa alla dessa miljardsatsningar med Miljöpartiets alla miljardsatsningar och Vänsterpartiets alla miljardkrav .. så ser det inte särskilt ljust ut för dem som inte är offentliganställda, politiker eller tillhör media/kultureliten.

Någon måste betala. Och denne Någon kommer att göra allt för att kompensera för detta genom att låta Någon Annan ta smällen .. och i sådana här sammanhang är Någon Annan för det mesta den som har minst råd att betala.

Har ni dessutom tänkt på att Socialdemokraterna är det enda partiet som inte tycker att det behövs någon integrationspolitik?

Orsaken till att integrationen av nyanlända svenskar inte behöver någon särskild uppmärksamhet är svenska folkets rasism? Det är Rasismen som skapar problemen, ingenting annat .. anser socialdemokraterna och erbjuder det rasistiska folket ett folkbildningsprogram och ett utbildningspaket så att vi blir lika upplysta och goda som dem som bor där det inte behövs nästan någon integration alls .. Stockholms innerstad.

Den "nysvensk" som hamnar där är redan "integrerad och klar".

Men jag ska vara rättvis .. ett löfte kommer att infrias direkt om sossarna kommer till makten. Alla ungdomar som har fått arbete tack vare sänkta arbetsgivaravgifter och sänkt moms kommer att bli arbetslösa och få skattefinansierade trainee-sysselsättningar i stället.

I ett år!?

Vad som händer efter det året kommer förmodligen att utvärderas i en utredning .. eller nåt?

Men i vården finns ju redan ett stort antal offentliganställd vårdpersonal som, genast och kostnadsfritt, kan börja utbilda trainees med vänster hand medan de sköter sitt ordinarie jobb med högerhanden.

Vilka effekter "utbildningen" kommer att få på arbetsmaterialet .. äldre och funktionshindrade .. kommer förmodligen att utredas vid lämpligt tillfälle .. någon gång .. senare .. kanske?

Det är tur att det är kvinnorna som har störst simultankapacitet, eftersom de kommer att vara överrepresenterade som handledare för alla dessa inkommenderade, tvångsrekryterade trainees. (eller heter det traineer?) Det kanske till och med är så fiffigt att de kan se sig själva som symboler för det ultimata feministiska partiet?

Multikvinnorna - vårdare-handledare-utvärderare-administratör?

Så vi vet inte NÄR, vi vet inte HUR och vi vet inte VILKA som kommer att regera Sverige de kommande fyra åren om Stefan Löfven blir statsminister?

Nästan 30% av väljarna tycker det är ointressant?

Själv skulle jag inte kunna köpa skor, hund, livsmedel eller bil på de villkoren .. vi tänker inte tala om vad det kostar förrän du skrivit under avtalet, sedan får du vad du får när vi bestämt vad vi säljer eller när någon annan godkänner om vi överhuvudtaget säljer något alls.

Och eftersom vi svenskar är ett okomplicerat* folk .. men, naturligtvis, väldigt rasistiska .. så kommer Stefan Löfven att vinna en jordskredsseger om en vecka.


Eller ..?


DN, DN, DN, DNSvD, SvD, SvD, SvD, SvD, Expr., 

5 kommentarer:

 1. Peter Nicklasson8/9/14 17:03

  Ja, för att inte tala om alla vallöften som hoppar över DENNA mandatperioden vi NU röstar om:
  - Lägst arbetslöshet i hela EU: 2020! statistiken måste dock ändras, nysvenskar med särskilt ömmande skäl får 20 extra friår, förtidspensionärer är åter pensionärer, obligatorisk universitetsutbildning på minst 3 år införs = mission accomplished
  - Avveckla kärnkraften: 2030? under förutsättning att, fortlöpande under ansvar givetvis
  - Upprusta försvaret: 2025, kanske, eller tidigast, men annars gäller det
  - Utrota alla krig och införa obligatorisk fred: Utopia (under utredning av Cecilia Malmström, Researchgruppen och Mona Sahlin)

  Avslutar med Henrik Dorsins härliga parodi på Löfvens konst i att uttrycka just .... ingenting;
  ”- Vi måste ha klart för oss, först och främst två saker. Det är det ena. Det andra, det ska vi sätta oss ned och titta på i partiet.”

  SvaraRadera
 2. Ha,ha den var rolig Peter.

  SvaraRadera
 3. Nej, nästa statsminister heter Fredrik.

  Folket kommer inse att det blir tuffare tider och folket röstar höger när de anar orostider och fokus på ekonomi.

  Tror folket på bättre tider vill de ha mer reformer, fler bidrag och då röstar de vänster.

  Den där sk vänstervinden är en artificiell historia som media skapat när de försökt normalisera vänsterextremisterna i kampen mot de onda längst ute på högerkanten.

  De har även infiltrerat de längst ute till höger för att sabba.

  Det kommer dock inte lyckas är mitt stalltips.

  /Henrico

  SvaraRadera
 4. Trainee-jobb, vilken otroligt korkad idé! Varför lägga pengarna på vård skola och äldreomsorg så att det anställs fler med kompetens och som då får mer tid att göra det som de annars inte hinner med?
  Vilket jävla stolpskott har hittat på det här?

  SvaraRadera
 5. http://www.realtid.se/ArticlePages/201409/09/20140909140345_Realtid890/20140909140345_Realtid890.dbp.asp

  SvaraRadera