onsdag 17 september 2014

Partiet före landet!


Så länge jag minns har Socialdemokraterna varit Sveriges största parti .. och så länge jag kan minnas så har socialdemokraterna sett till Partiets och partimedlemmarnas bästa, före väljarna och landet.

Strategin har alltid varit den samma. Höga skatter som pytsas ut i nådegåvor som får mottagaren att känna sig beroende av och bunden till Partiet.

Under årens lopp har ett och annat parti försökt att kravla sig upp i ljuset genom att fatta "en utsträckt hand". För Sveriges Bästa, naturligtvis?

Den siste var Jonas Sjöstedt som fick brallorna neddragna offentligt .. men som nu tillåts dra upp dem igen och ställa sig i kön och vänta på att återigen få göra sitt .. för Sveriges Bästa.

Men han får vänta på sin tur. Just nu är det Gustav Fridolin och Åsa Romson som ska få ge sitt bidrag till Sveriges Bästa och media har placerat både Folkpartiet och Centern före Vänstern i kön.

Bort med blockpolitiken .. ekar de som nyligen HATADE borgarna?? 

Ta ansvar för Sverige .. för Socialdemokraterna glömde den detaljen!! 

HJÄLP Stefan Löfven .. som inte har ägnat en tanke åt något annat än att vinna? Hjälp vår blivande statsminister .. för Sveriges Bästa!!

Nu har han ju vunnit ... ?? Han borde ha haft någon form av strategi, han borde ha informerat Jonas Sjöstedt om att han skulle dumpas så fort vallokalerna stängde och ...

.. om Socialdemokraterna  hade haft för avsikt att ta ansvar för Sverige så hade vi redan nu vetat hur en framtida regering skulle se ut. Stefan Löfven sökte landets högsta ämbete och han borde ha varit mer förberedd.

Men det enda som förmodligen redan är klappat och klart är väl fördelningen av ministerposterna?

Den utsträckta handen begär inte samarbete för landets bästa .. den griper girigt efter det som är bäst för Partiet - Socialdemokraterna. Det parti som tror att de kommer att mötas av ett pålitligt handslag, kommer att bli tuggade, utspottade och förintade .. och sedan kommer skatterna, godisregnet och beroendet.

Det har hänt tidigare och kommer att hända igen. ALLA sosseledare går till val för att REGERA!!

Själva!!

Sedan får den som känner en oemotståndlig ansvarskänsla gärna agera dörrmatta.

Jag hoppas innerligt att inget annat parti är så självmordsbenäget att de offrar sitt eget parti, säljer ut sin heder och sina väljare, för att Socialdemokraterna ska kunna försörja och sysselsätta ett gäng ålderstigna, maktfullkomliga sosseministrar som tycker att det var bättre förr .... ju förr desto bättre.


Sagt om socialdemokrater

Socialdemokraterna har det ungefär som duvorna på Marcusplatsen. När de är nere på marken äter de ur handen på folk, när de är uppe i luften skiter de på dem. - Dario Fo

Socialdemokraterna är småskurna, fantasilösa och fördömande och förföljer tankar och samband som de inte begriper eller inte kan styra. De tar bort magin ur våra tankar och behov. Socialdemokratin är slut. Det enda man kan göra är att kravla omkring på monumentet över partiet. - Lars Norén

Det är med socialdemokratin som med sköldpaddan. Den rör sig, men man är inte säker på om den går framåt eller bakåt. - Bent FalbertSvD, SvD, SvD, SvD, SvD, SvDDN, DN, DN, DN, DN, DN,

2 kommentarer:

 1. Peter Nicklasson17/9/14 18:54

  "Sedan får den som känner en oemotståndlig ansvarskänsla gärna agera dörrmatta."

  Exakt så.

  Alla partier som offrat sig för ansvaret har förlorat. Det belönas inte - det BESTRAFFAS - och det med rätta därför väljarna uppskattar inte att man blandar ihop "ansvar" och maktkåthet.

  Väljarna vill rösta på det parti som tar ansvar för vad man sagt, tar ansvar för vad man står för.
  Det är därför vi röstar. Vad ska vi annars med olika partier för?

  SvaraRadera
 2. Sossarnas enda strategi är att splittra alla andra, söndra och härska.

  Så har det alltid varit så länge jag kan minnas.

  Är så less på att de lyckats få bort Fredrik.

  /Henrico

  SvaraRadera